"Borta bra men hemma bäst, eller?"

Heej allihopa! nu är jag äntligen hemma! jag vet att de flesta åker bort imorgon och att jag blir kvar själv i den här lilla hålan, men jag ska ha kul iaf har jag bestämmt mig för. Har hört att lousie ska va hemma:D, elr? och eve :D säkert någon mer, så jaa då får jag väl träffa dom + att om jag har tråkigt någon dag kan jag ju alltid åka till Isak och Elin eller rensa ur garderoben.

men men hade bestämmt att jag skulle träffa soffe idag när jag kom hem, men tydligen inte. kanske missuppfattade henne, men de vore ju bra om du kunde svara på mina sms iaf??  aja hon drar imorgon så henne får man väl inte heller se på en vecka nu, de va faktiskt lite därför (om jag ska va ärlig) som jag åkte hem idag, annars kunde jag gjort de på onsdag med min syrra,eftersom hon kommer efter då. men men "jag é inte bitter" som sagt. kanske lite eftersom jag inte får träffa henne nu. men sluta tjata om henne tänker ni nu, såklart har jag saknat er andra precis lika mkt, bara de att jag har haft telefonkontakt med sofia :D aja see you all later :P

ni som är hemma denna vecka som kommer kan ju höra av er om ni vill PUSS <3

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej Jossan! Jaa jag åker ju då också bort imorgon men kommer hem på onsdag igen så alla som är hemma sen får ju hitta på lite saker ;D Puss!

2009-07-26 @ 01:05:21
URL: http://jjesscaa.blogg.se/
Postat av: amanda

jag kommer också vara hemma, all week long :D

2009-07-26 @ 12:54:41
URL: http://alorentz.blogg.se/
Postat av: malli

I'm home pulli :D

2009-07-26 @ 23:53:13
URL: http://malizz.blogg.se/
Postat av: jossan

bra brudar, då ses vi :D <3

2009-07-27 @ 00:21:39
URL: http://ajohannas.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja jag är hemma jossi :D<3

2009-07-27 @ 12:12:04
URL: http://luwlu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0