booddie boodiee

Det här med namn på katten är verkligen svårt och jobbigt! Funderar i nuläget på att döpa honom till Fluffy så jag kan hålla han och skriva he is so fluffy, im gonna die!! det skulle vara kult! När jag kollade på idol idag så var det en söt liten kille med som hette leonard, de tyckte mamma var gulligt och sa att vi då kunde kalla den leo eller leon, hmmm nej! amanda sa att den var för söt för att heta prinsen. De är väl sötast av alla namn!! Vill hon att den ska heta sötisen eller?! På tal om Amanda så är det hon som har fått mig att blogga här ikväll, mycket tjat! kan ju säga att hon inte är den enda!

Sedan sist har jag träffat tre kändisar och varit ute två ggr! Kändisarna är sergei Jr, Idol André och Nemo. Riktiga höjdare alla tre! Ganska stor ålderskillnad också! Sist jag var ut kom jag hem 7 dagen efter och somnade kl 8. sweet! jesse och jag var på efterfest med några sköna lirare!

alltid när jag är i min ensamhet kommer jag på as bra grejer att blogga om, sånt som inte alla håller med om och som ofta ger en en riktig tankeställare. saker som man kan diskutera och ja, ni fattar? grejen är att jag aldrig diskuterar det här sen, jag glömmer helt enkelt bort det! Sämst jag vet! iställer berättar jag om vad osm har hänt i mitt liv (som alla andra tråkiga bloggare) who cares liksom?

Det var allt! Sluta klaga på att jag aldrig bloggar, för när jag väl gör det så skriver jag för en vecka framöver! tillskillnad från er som bara skriver två rader och en fjortisbild!

Sa någon att jag var bitter? Den har helt fel isf, jag älskar mitt liv!



med mina ynka 6 läsare..

Med mina ynka 6 läsare här på bloggen tänker jag inte ge upp hoppet om att bli nya blondinbella än! Jag vet att jag inte är någon stjärna på att blogga dirket, men när jag väl bloggar vet jag att ni blir glada mina kära!

Sedan sist har jag hälsat på min alldeles egna Prins som jag kanske har döpt om till Leon. Leon och Tiger, haha, är inte det ganska coolt?! Asså han var världens söstaste och bubbigaste och imorogn är det 3 veckor tills jag får hämta honom! veckorna tills dess går såå långsamt!

Jag har även läst varenda liten artikel om Stefan Liv, kollat varenda liten filmklipp och stalkat allt om honom precis som jag jag stalkar allt och alla! Det måste helt seriöst vara någonting fel på mig!? det gick verkligen upp för mig idag att jag är mongo! Man skulle kunna säga att min hobby är att ägna mig åt andras problem. Så om jag någon gåång blir intervjuad eller om jag ska bverätta om mig själv  vet jag exakt vad jag ska säga: Hej! Jag hetér Johanna österman och bor i Bälinge med min familj. På min fritid gillar jag att läsa om andra människors problem och att gråta en skvätt till det.

aja över till annat! Kulturnatten på BK gick över förväntan. inte en enda spya vad jag kunde se, och så slog vi nytt säljarrekord! woop woop! I helgen är jag ledig iaf, och de ska INTE bli någon kräftskiva nu, utan jag ska till min kusin som fyller år först, och sedan ska jag till Kaninen som även hon fyller år! Sedan ska jag ut. Ja OJ vad jag ska ut! Jag ska vara så jävla ute så att jag knappt kommer in någonstans!

Innan jag avslutar ska ja tala om för er, håll i er nu, att jag har tränat step up ikväll! Sofia och Amanda var även med och jag svettades som ett as. Om jag ska vara ärlig så måste jag säga att jag är bättre tränad än jag trodde! De jag dock märkte var att jag är mkt mkt setlare nu än vad jag var sist jag tränade. Detta var inte okej!!
Iaf, känner redan att magen blivit plattare och att blodet strömmar runt osm aldrig förr i kroppen. Kissat har jag gjort 1000 grr också sedan jag kom hem, snacka om att det blev fart på systemet. Haha nu vet ni dte iaf!

Jobb imorgon! MEN INTE I HELGEN!! WOOHOOO!

God natt!

blondie goes blondieeeeer

Hejsan bloggen höhöhö!

Länge sedan sist! Idag har jag jobbat och sedan åkt och klippt mig, denna gång mycket kort för att vara mig, även klippt upp det lite. såklart har jag även blivit mer blond.

imorgon ska jag först jobba med ylva amanda och evelina och när jag är klar ska mamma pappa och jag hälsa på vår alldeles egna Prins i älvsjö :) wihihihi

kommer även jobba denna helg, då det är kulturnatten. men nästa helg är jag helledig (som det ser ut nu iaf) och då ska jag njuta, sova och haaaaaa roligt! funderar lite på kräftskiva eller något i den stilen.

Nu tjatar jbe om att få komma hit, hon har "tråkigt" säger hon. SO?! säger jag! vi får se hur det blir med den saken. imoron ska jag åka hemifrån 6.30, inte roligt! vet inte när jag slutar heller! men men pengarna rullar in som dom ska!

Innan jag slutar skänker jag en liten tanke till stefan liv som dog idag!

Pusspuss

Hämta 5.jpg (55,1 kB)


Prinsen!

Okej, idag skulle jag ju berätta vad det var som gjorde mig så glad igår! Vi ska nämligen köpa katt hihihi! Bokade den igår. Det är en renrasig katt (maine coon, sök på google). Dom blir gigantiska hhaa, as cooola och mäktiga katter. Vår lilla katt är hel grå och långhårig, han ska heta Prinsen har jag bestämt! haha ååå så söööt! Här kommer en bild på honom :)

Bild:
1. Prinsen
2. Prinsen och hans mamma
3. Så kan han se ut när han blir stor, antagligen bli han mkt mindre! Men kolla in tassarna! Så maffiga, nästan som på ett lejon! haha

Maine Coon Kattungar
Maine Coon Kattungar

RSS 2.0