jaghjärtakardemumma!

Okej, jag ÄLSKAR verkligen kardemumma! det är typ det bästa som finns, om jag fick välja på att bara äta en sak osm jag skulle klara mig på resten va livet så skulle det helt ärligt vara kardemumma!

aja jag funderar på att lägga ner denna blogg, just för att den suger och för att jag suger och för att bara... kanske att jag skriver nått inlägg ibland och kanske till och med att de kan blir ett varje dag när jag får min dator i skolan, som för tillfället är skrot!

Iaf fredagen spenderades med fotbollslaget! vi grillade gjorde lite lekar, sammarbetasövningar mm. det var najs! slutade kvällen hemma hos jbe med lovisa jesse sofia och amanda (och såklart jbe själv). det slutade med att jag och jbe satt själva kvar där och snackade till typ 2. normalt? nej.
Lördagen tillbringade jag på amazing thai med lovisa och jessica och lite sneare även i ett jacizzibad hos bryne, med john och hans militätfriend johan. det var också najs, men det najsaste var att Lovisa fått ett nytt smeknamn, så numera går hon under namnet BULLEN, vill man vara extra dum kan man säga lingonbullen, men då får man vara berädd på en smäll. tänker itne berätta vf just "bullen" det får ni själva fråga henne om!

Idag har jag spelat match! mot Alunda, vi förlorade och de brukar ju numera höra till en tradition om man kan säga så? det blev 2-1 och jag gjorde faktiskt mål :D inte bara ett mål, utan från vårat eget bås typ (= halvaplan). skryt? Kanske lite men det här är mitt careface!

här kommer två bilder från tahirestaurangen på mig lovisa och jessica! bilderna är från lovisas blogg, som ni kanske märkt!




trött!

eftersom att jag är trött och inte orkar skriva nånting, så har jag kopierat detta skämt från min och mlains förra blogg ;D så här kommer det (jag skrattar lika mkt varje gång, just det där med fisen är as kul XD)

Efter en konferens om mikrokirurgi i New York satt de ledande kirurgerna i en bar och drack. När de så småningom började bli lite onyktra så kom dom in på deras största triumfer vid operationsbordet.

Den första, en australiensisk kirurg, berättade:

- Vi fick in en kille som hade klämt sig i en tryckpress. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger lyckades konstruera en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut gick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.


- Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg. 
- Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor.. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade en ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa.

Den svenske kirurgen som hade suttit tyst och lyssnat harklade sig och tog till orda:

- En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en ny kropp på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man som vi döpte till Fredrik Reinfeldt och han har tamejfan snart gjort ett helt land arbetslöst...

PUSS


tea time!

Om jag pallar?.. Neej det gör ja inte!

Nu blir det te dags, med julsmak av äpple och kanel.

Jag vill ha JUL NUU!!

American car show!

Jag vet att ni alla är väldigt nyfikna på att få höra min syn på kvällen som var igår. Tyvärr kan jag bara säga då, eftersom att jag inte har nån syn eller kommentar om kvällen. Gästbloggaren ber jag också naturligtvis om ursäkt för^^ detta ska snarast redas ut! fiaeriksson.blogg.se heter hon iaf. Sen sist av allt, Amanda och Ove jag är väldigt tacksam för kvällen och det vet ni redan, eftersom jag upprepat det ett antal ggr, jag har en upp på dig nu Amanda!

Denna bild får beskriva min kväll :D




gästbloggning a la, FIAERIKSSON

heeeeej, fiaeriksson här ! :D
NU ÄR DET PARTYY SOM GÄLLER .. FUCK ALLT ANNAT !!!

Jossan är partyyyy :D weeehutteeeyy !! :D
Hon ska nu spola ner en tampong i toan :D eftersom hon har "röd" vecka :D
VIU ALLA ÄLSKAR "RÖD" VECKA ..
lovisa och jbe har också lingongrotta :D

Jag själv har det när jag vill :D ASOOOOFT !

pusss på PUSSYN ! <3

fredag 21/8

Hola! eller guten tag, som jag numera kanske kommer säga, eftersom jag slutat med spanska och hade tänkt börja på italienska, men eftersom jag inte fick plats där så fick de bli tyska!

Ja iaf, första skoldagen avklarades igår, det var faktiskt inte alls jobbigt att ta sigg upp på morgonen, men idag har jag ju varit ledig, och det var grymt skönt! :D

Så idag har Jbe och Amanda varit här, vi har bakat choklasbollar och gått ut lite och slappat mest. vi låg ett tag och lyssnade på massa gamla låtar, åå vad minnena bara kom över mig då. senare vart det iaf fotbollsträning, ganska chill eftersom det är match mot ullfors imorn. vi får hoppas att min handled är bättre då!

ikväll kanske det bär av en stud till lousie, men nu väntar käket, det blir grillat, mm i love it!

här kommer en låt som väcker många minnen, eller vad säger du soffe? :D

Björnen sover.. not!

vet ni? Dom har sett en björn här i Åloppe där jag bor. Fattar ni, en björn?! i skogen bakom mig :O nu letar dom efter den med helikopter och den är numera påväg mot björken i skuttunge, haha där kan dett gott stanna ;D

snart kommer lousie och jbe hit, vi ska gå ut och gå, kanske dricka lite te ute i den kalla solen och bara prata, mysigt! :D

vänta!

Juste glömmde berätta att jag varit på stan och käkat på donken idag, med massa tjejer. :D sedan gick vi mot laser game och spelade i 20 min, det var as kul :) sen så följde jag med och hämtade en kattunge till mina kusiner ( dom visste inte om att dom skulle få den) han är jätte söt och ser ut som tiger! han ska heta Elvis, coolt va? :D

känner att jag suger på att blogga, berättar bara vad som händer hela tiden, neeej mer diskussions inlägg till folket får det bli ;) annars lägger jag nog ner. fast grejen är att jag har massor att skriva om, men så fort jag loggar in här så står allt still i min hjärna :O kontigt!

hade en rejäl diskussion med min pappa nyss, kanske kan diskutera den här med lite senare någongång. NU blir det te med äpple och kanel med något smarrit till, och sen blir det att deppa inför skolstarten.

en sak till, min mamma tyckte att jag kunde börja ut och springa lite själv.
Mamma: johanna ska du inte börja ut och springa lite kanske?
Jag: hallå, jag tränar 3ggr i veckan + match. jag orkar inte.
Mamma: vadå orkar inte? det där kommmer sitta kvar hela livet sen och så kommer du att bli en soffpotatis.
Jag: men och?
Mamma: jaa, och det är inte bra!!
Jag: kollar snett på henne och går därifrån.

jag tycker faktiskt att föräldrarna (inte bara mina) har för höga krav på sina barn nuförtiden. inte konstigt att var fjärde ungdom är deprimerad eller har ångest! lika så sa mina pappa några inlägg längre ner "det är ingen idé att du är med och spelar för du går ju inte in i närkampernma" asså hör ni hur sjukt det låter?? som att man inte kan spela fotboll för att man är dålig typ, eller om man ska spela så bara MÅSTE man satsa. "spela för att det är kul" va, vad är det för något? + att när min mamma säger sådär, tar jag det som att jag blivit tjock! så jag kanske ska skippa det där te:t och all annan mat i framtiden, der verkar ju bäst så, och mindre ångest!?

laser game

Laser game is the shit!

hello!

Jag har vart i sthlm, jag köpte en rouge (eller hur de stavas) för att jag kände mig tvungen att köpa nånting. hmm.. vad har jag mer gjort, tränat och gjort illa handleden igen! PALLA neej? sen så sa min pappa precis när jag sa att jag hade ont i handleden :" okej, jag tycker att du ska vila på söndag"
Jag:" mm, men de kan ju jag känna på lördag eller söndag, för det kanske har blivit bättre då"
Pappa: jag menar inte det, utan jag änkte att du kan ju inte va med, för att du inte smäller på nånting i närkamperna.
Jag: fucj you ditt jävla pucko! sen drog jag!
BLIRSÅ JÄLVA ARG! JAG VAR JU REDAN SÅ IRRETERAD. PALLA!!!!

annat ni missat..

det är typ ingenting, men bälinge har faktiskt hunnit haft en till match¨då jag inte var med. ( matchen var mot Söderfors) bälinge vann iaf med 4-2 i halv´lek stog det 1-2 till söderfors, så de var ett bra lyft! :D sen senare på kvällen var jag men några brudar i bälinge.

 Idag har jag först varit hos mina kusiner, och åkt till Danielas häst stall och fixat lite. sen drog jag och syrran vidare till farmor där typ hela släkten var och sen till sist vidare till MAXI där jag äntligen fick min efterlängtade kardemumma.

imorgon blir det sthlm med tjejorna ;D, och sen på kvällen kommer adam och julia hit ;) sen kanske det blir att hyra stuga lördag- söndag och på måndag blir det troligen gröna lund! det är bra att vi kommer på alla roliga saker sista veckan på sommarlovet. neeej nu ska jag dusha och sen dricka te :) god natt!! PUSS


i Brasilien i vintras, jag läcker bröstmjölk och har fortfarande en bruten fot. men jag bjuder på denna eftersom jag haft bildtorka i min blogg ;D

10/8

okej, tänkte gå tillbaka några dagar i denna vecka, eftrsom jag haft problem med att skriva ett tag... HA där skýllde jag ifrån mig, jag hade säkert inte bloggat iaf men men so?

i måndags hade (som ni alla säkert redan vet) vi (bälingetrollen) match mot östervåla, resultatet i den matchen blev 5-4 till Östervåla, vilket kanske var rättvist om man kollade på hela matchen, men om man kollade den sista kvarten så tycker man nog att bälinge borde fått in en eller två bollar till i mål. iaf när de typ är 10 min kvar av matchen så gör jag ialla handleden. hade det varit dagen innan så hade det varit precis ett år sen jag bröt benet, men denna gång var de ett år och en dag.

iaf mickan och jag åkte in till ackis så vi var där innan 23:00, kl 04:30 var vi hemma igen. sjukt jävla dålig service på ackis!! det får bli VECKANS DISS!! inget var brutet iaf, vilket jag är överlycklig över, men däremot har legamenterna i handen och handleden fått sig en "törn".

Tingelingtingeling

tjolulu!

har inte så mkt att skriva om, eller egentligen så har jag det men jag orkar inte. Jag hade iaf sjukt kul igår, eller juste nu kom jag på att de var i lördags ju, men men flr mig och jesse kan man säga att det var igår XD

eftersom jag inte orkar skriva nått om kvällen så skriver jag lite små ord som påminner om kvällen:
jacuzzi, russin, im blue, spya, kärlek, stjärnfall, föräldrar, sova över, morgon promenad, en timmes sömn, kissa på plattor, chuck bass, deckad efter en timme, bakis, spy i fyris ån, donken :D

finns massa mer ord, me här hade ni några iaf ;)

ikväll är de match som gäller, kl 19:00 på A-plan mot Östervåla!! nus ka vi slå dom jävlarna, och jag är taggad som fan!!!

här kommer kvällens låt, och soffe se till att lära dig den NU!

BB som står för BälingeBadet

återigen vet jag inte vad jag ska blogga om! idag har jag iaf vart på bälingebadet med massa tjejer :D jag har även försökt ringt o boka en stuga i fjällnora, jag var as nervös innan haha. fråga mig inte vf men iaf, sen när hon svarar då blir allt helt fuckat, så jaa jesse frå ringa nästa gång!

Juste sen har jbe hjälpt mig med det stora problemet, om att jag inte kan lägga in youtubeklipp bilder m.m. så tack så jätte mkt, de var ju verkligen ett grovt fel.. så nu tänkte jag ge er dagens låt bara för det ;) det är inte den riktiga "if a were a boy" utan en anna veriasion, så lyssna på den, jag tror killarna blev glada när den kom iaf :) PUSS

berg- & dalbana

haha det var ett svårt ord att stava. vet itne ens om jag stavat rätt men en berg- & dalbana är precis vad min statistik är på denna blogg, lite roligt faktiskt :) Idag har jag faktiskt bara varit trött och ledsen, har inte gjort speciellt mycket mer en att städa lite och kollat på tyra banks show. Igår gjorde jag en sak jag länge längtat efter, nämligen att bada bubbelpool under stjärnorna (40 grader) det var as najs och jag skulle bara vilka krypa ner i den igen. Från najs till bajs, för det första ( det här tänkte jag inte skriva) men just nu kom hela familjen hem och det är sååå drygt, jag älskar att vara hemma själv! Det andra är att jag är så j*vla trött på allting som har med datorer och mobiltelefoner att göra. Det är genom dom som man bestämmer om man ska ses, tydligen? om man inte är online eller om man har slut med pengar på mobilen eller ingen täckning eller vad som helst så kan man nog inte vara med. det är ju lite sorgligt! så slut på det roliga nu ska jag nog gå och städa ur min garderob, men innan det... Dagens hiss - det är varmt och sol emellanåt. Dagens diss - går till de människor som ser att någonting är fel, eller inte som det ska, eller nått annat problem, men bara blundar för det och låtsas som ingenting, ist för att ta tag i det och kanske göra något åt det! skulle lagt in dagens låt också, men för tillfället kan jag inte lägga in varken bilder eller andra klipp!

syster 20 år

hej allihop! idag fyller min syster 20 bast, det låter jätte gammalt. såå ett stooort grattis till henne. jag skrev värsta långa texten nyss, men efgtersom jag inte fattar mig på den här jävla bloggskiten så försvann allting så nu blir det ett kort inlägg, ingen bild blir det heller eftersom de var när jag skulle lägga in en bild på henne som allting försvann.. palla. iaf GRATTIS GRATTIS!! <33

RSS 2.0