Marielund, Fjällnora?

Hej allihopa, tänkte börja berätta lite om gårdagen :D
Vi eller iaf jag hade skit kul, det var helt underbart väder och värsta bästa stället att tillbringa en fin sommarkväll på. Har inte så mycket mer att skriva, så jag lägger upp lite bilder från igår istället. Bilderna är från sofia och lousie eftersom de hade kameran i högsta hugg hela tiden, vilket är positivt. flera av er har säkert redan sätt dom 3 ggr redan men de finns nog någon där ute som inte gjort de, så här kommer dom ;)













måndagen den 29/6-09 11:34

Hello everyone! solen ksiner idag igen, såå skönt. jag ska försöka fatta detta inlägg kort, kommer nog inte att lyckas men.. igår var jag först på Bälingebadet med soffe, lovisa, lousie, amanda och jessica :D på badet bestämmde vi  oss för att spela tennis lite senare på kvällen, gissa om vi var bra? :) iaf de kom även med lite mer folk på kvällen. sen drog alla torrisar och jobbare hem och kvar blev jag soffe och lovisa, vi snackade som fan haha vilket var ganska trevligt och skönt efter som jag verkar inte vara ensam om mina synpunkter. haha inget allvarligt, jag vet de låter så men var inte oroliga ;) sen drog jag hem runt halv 1 tror jag klockan var och läste luftslottet som sprängdes (stieg larsson)..

idag drar mattis till grekland, ha det så jätte jätte bra och njut av varje sekund! nu ska jag ut i solen och ikväll bär de av mot typ fjällnora? med några brudar och boys, vi ska bada och grilla.

haha bilderna är från soffes blogg, eftersom folk klagar på att bloggar uutan bilder inte är roliga. så här får ni 4 bilder dom hamnade fel jag vet, men de går ju itne att tabort dom eller flytta ner eller nånting, najs på det!

      

PUSS

men tack så jävla mkt..

..

Siggefora

Hej alla fans!
Idag gick jag upp kl 9:10, jag vet, helt otroligt! men vi "tjejgänget" tog mopparna dit för att sola och bada, NICE, i know. det tog c:a 40 min dit.
iaf, nu kom jag precis hem efter en lång  diskussion om vad vi ska göra ikväll. diskussionen var på min grusväg efter som ingen pallade sitta och diskutera (idag igen) på en 30 a4-sidor lång konversation. så de var ju mkt bättre att stå där mitt ute i ingenstans där solen steker som mest. allt slutade med att vi alla fick solsting och vinglade hem till oss själva UTAN något bestämmt. Vi kom iaf fram till att det inte finns mkt att göra i Sveriges 4:e största stad, mer en att åka på fest till henke åhr eller att gå på bio. bowla kunde man ioförseg (felstaving i know) göra, men tydligen va de åldersgräns på lördagkvällar. det suger helt enkelt att vara 17 år. men men vi får se vad de blir av en kväll som denna. PUSS


PS: om en vecka exakt nu sitter jag nog bredvid min syster, vilket jag inte gjort sedan alla hjärtansdag (14 feb) DS.

och yes here we are, typ 0 mm ifårn varandra nu är vi typ 987650000000000000000000000000000mm ifårn varann, men på lördag blir det ändring på det.


R.I.P

ja som alla säkert redan vet så dog Michael Jackson igår kväll. Tycker faktiskt att de var lite tråkigt efter som hans liv inte varit så lätt hela tiden, men fresten vems livhar varit det? tänkte iaf hedra honom genom att spela en av hans låtar som jag själv tycker är bland de bästa av hans låtar. här kommer de :D juste nu är de heeeeelg. och denna helg = sol och bad :D

panik

Satt och läste en artikel innan jag skulle gå och lägga mig, jag blir så ledsen när jag läser sånt här, plus att jag får klaustrofobi och andningsnöd.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5431992.ab

dålig uppdatering - I know!

Hej på er! Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag åkte ju upp till dalarna över midsommar och tog med mig datorn. När jag väl var i Leksand så hade jag ju såklart inte tid med att sitta framför datorn efter som så mkt annat händer där, och när jag kom hem och skulle sätta i internet sladden igen så funkade inte internet! men nu iaf för typ en halvtimme sen så fixade appa det, great!
Lite snabb uppdatering om mina senaste dagar kommer här: (kanske går inte lite mer i detalj senare)
onsdag: bytte piercing, va på stan med kompisar. fotbollsträning. Sedan drog vi ett gäng till ulva och grillade machmallows pinnbröd m.m. mkt trevligt! fick däremot panik av gubben som att i bilen..
torsdag: vaknade. städade hela huset, åkte och hämtade mamma på hennes jobb och senare vidare mot leksand. framma vid c:a 18:30. sedan var de chill med släkten.
fredag: vaknade, (det regnade) snacka med syster från malaysia, hämtade björk med alla killar /gubbar, dansade runt midsommarstången, träffade trillingarna :), deltog i pilkastingstunering - kom till final - åkte ut mot mammas kusin Helena. åt mat, snackade med gott folk till kl 01:00 typ.
lördag: vaknade halv 12, solen sken, komme rinte ihåg vad som hände sen..
söndag: ännu en fin dag, packade ihop och åkte hem. hade träning på kvällen, la mig ganska tidigt efter som en jobbarvecka började.
måndag: upp tidigt, iväg och måla staket, måla måla måla. sova
tisdag: upp tidigt, iväg och måla staket, måla måla måla. drog iväg till ulva med några tjejer, åkte senare in till mc donalds, jbe beställde en öl och kvällen dog.. skoja XD
onsdag: LEDIG! :) spelade match mot rex. förlorade, åkte hem, sov.
torsdag: vakande, åkte iväg, jobade jobbade och jobbade, åkte förbi farfars grav, åkte till mormor och åt, åkte hem, duchade.
detta var mina dagar och om jag tänker efter har dom varit välgit roliga och sköna! även fast de kanske inte låter så. OCH NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT JAG STÅR MED I UNT IDAG??? DET HOPPAS JAG VERKLIGEN INTE ATT NI HAR!!.
nu ska jag kolla på den nyaste wallander med mamma o pappa:) om en och och en dag kommer min syrra hem ;D

PUSS på er <3


solsolsol

Hej allesammans! Om en kvart ska jag på fotbollsträning :D Men idag var iaf jag och louise och bytte navelpiercing ;) kul att jag har den största storleken... not! jag åker iaf till Leksand imorgon och kommer hem på söndag! så de blir det nog kanske inget bloggande, men vem vet ,man ska aldrig säga aldrig :D
igår kväll drog vi ju in "vårt lilla gäng" till stan och käkade. vi åt på Fugu haha, och jag vart äckligt mätt!! sen så gick vi runt och typ inte gjorde nånting stan.. eller jag amanda lovisa hade ett ganska roligt samtal med soffe XD.. kanske skriver mer senare nu måste jag dra. PUSS

15:00 exakt!

kul att solen har tittat fram lite idag, har inte så mycket att skriva. det händer inte direkt nått speciellt i mitt liv just nu. boooring. imorgon eller på torsdag drar jag till Leksand, de ska bli skoj, älskar det sället!! kommer hem på söndag tror jag, se blir de jobb på måndan. KUL.... skriver nog lite senare.. PUSS


I miss my sis :)

Hallonblåbär&jordgubbspaj

Hola! Sitter här helt proppmätt och lyssnar på ayo technology.. Idag gick jag upp 07:45 för att  gå ut med hunden, såklart gick jag och la mig igen efter promenaden. Men jag käkade frukost då iaf, så att jag slapp göra det runt 12. Ist kunde jag äta luch då :) iaf sen kom lovisa, amanda och lousie hit, vi gick en liten promenad. sen gick vi hem hit och bakade hallon-, blåbär- & jordgubbspaj ;D Den vart skit god :D Sen stannade de här till c:a halv 7, vi snackade om allt möjligt!

Nu sitter jag och väntar på att maten ska smälta för sen ska jag nog ut och springa! Inte roligt, men jag är tvungen... Juste louise har lärt mig hur man gör med youtubeklipp, bilder och så, så här kommer min favorit låt :D får se vart kvällen för mig senare..


Ta hand om dig!

Okej, rubriken fick jag från gainer reklamen med Pernilla Wahlgren, ni vet "gainer, ta hand om dig!" (och så kollar hon in i kameran med värsta äckliga ögonen). Någon som fattar vad jag menar? haha.

Varför jag har den rubriken är faktiskt för att jag har "tagit hand om mig" ikväll. Jag kom på att jag är väldigt elak mot min kropp! skärpning skärpning! Så iaf jag sprang ju inte idag, och då fick jag lite ångest så jag gjorde lite situps och andra styrkeövningar, sen använde jag en ansiktsmask (warm mask) den vart as varm men det var superskönt! Sen målade jag naglarna, vilket inte har hänt de senaste 5 åren. Och som pricken över i:t så åt jag lite hallonpaj med vaniljsås till det. Hmm, nu vet jag att ni tänker "men ska man äta sånt onyttigt när man vill vara snäll mot kroppen och när man har tränat lite och så", men grejen är den att jag inte vill banta utan bara må bra! Fattar ni skillnaden?

Iaf sen blev de mamma mia filmen med mamma och pappa, den är inte slut en, men nu har jag lyssnat på de bästa låtarna, så då kan jag blogga lite ist ;)  filmen gör en såå glad :D

jag satt nyss och snackade med mamma och pappa om det här sommarlovskortet, vi kom fram till att jag nog inte kommer att tjäna på det, och att dom skulle hämta mig överallt om det var så, vilket jag tror att de inte kommer att hålla men men. Det blir nog inget sånt kort för mig iaf! Sen paratade vi även om att vi ska ta farmors bil som det är växel på nu och hon får ta våran som är en automat för att jag ska lära mig köra med växel. Jag kör lixom as bra med automat och så, men vem gör inte det!? Och sen när vi åker till Leksand på torsdag så ska vi beställa körlektioner till mig, de blir nice, jag ska ju försöka ta körkort om sisådär 8 månader ;)

JUSTE!! det blir inge jobb för mig imorn eftersom det är pissväder, men meningen var att jag skulle måla staket, men de går inte nu, så jag är ledig resten av veckan = SKÖNT! Så om nån har tråkigt imorn är det bara att höra av sig till mig, för jag är väldigt på att hitta på något. Och på tisdag får jag byta piercing JIhoo :) sen bara en sista sak, nu har jag varit depp i typ c:a en vecka pga. det fucking vädret, men... idag har jag lyckats vända det till något positivt ist, jag sitter och laddar tills solen och den riktiga sommaren kommer, bra va? Gör de ni med! För då blir de en toppensommar för oss tjejer! :D
Glömm nu inte att höra av er till mig imorn!!! PUSSPUSS

Bälingetrollen-Östervåla - INSTÄLLD!

Halloj! Kul att vädret bara blir bättre  och bättre.. not! Matchen som skulle ha börjat nu kl 17 mellan bälinge och östervåla blev iaf inställd pga. regn! planerna blir typ förstörda om man spelar när de regnat såhär mkt så de var väl bra då att de ställde in matchen ist. Så nu har jag varit hos min farbror och jälsat på mina kusiner (isak 1 år och elin 2 veckor) isak är så rolig och söt och eliin är pytteliten och med jätte söt. så det var roligt!

Igår vart det iaf inge skyttorp för mig, jbe, lollo och issa. ist så träffades vi hemma hos lovisa och snackade hur mkt som helst. typ till 2. Lovisa ville åka inte till stan gånger, och sista gången hon tjatade på issa var kl halv 1. Hennes plan var alltså att ta halv 1 nussen in och åka hem med 2, riktigt smart av henne tycker jag då ;)

Nu vill min mamma att jag ska ut o springa med henne i detta väder men nej, isf senare för min del.

PUSS

vart är solen?

Hello Everyone! Gårdagen var trevlig! förutom att de inte blev så jätte länge, men jag hoppas att vi kommer göra samma sak igen alla tjejor ? :) Blev en jättelång sovmorgon för mig idag, så skönt! Nu ska jag dammsuga och skura alla golv för ikväll kommer släkten. Får se om jag kanske åker till Skyttorp på maskerad, men just nu lutar det inte åt det hållet. Hade solen varit framme och det hade varit varmt så hade jag garanterat följt med, men detta väder gör mig sååå depp!! Men men jag har ju hela sommarlovet på mig.=) Nu ska jag avsluta inlägget innan det blir för långt och för tråkigt ;)

Jag ska lägga in bilder när jag vet hur man gör och massa youtube klipp på bra musik, lovar!
PUSS

SOMMARLOV

Hej alla fans!
Kom precis hem. Hade skolavslutning mellan 9:30 - 10:30, alla SP ettor sammlades i aulan. Några sjöng, spelade gitarr, dansa "porrdans", rektorn höll tal m.m. vi fick reda på att fyris kommer bli den största skolan i uppsala, COOLT, och att fyris har hoppat av skolkampen mellan celcius, linné, fyris och rosendal. Så nu har inte celcius några att möta efter som rosendal och fyris bildat någonting som heter slaget där bara dom möts, jag kan tänka mig att de blir nått liknande som katte-skrapan kampen. och eftersom linné läggs ner så lär ju inte calcius ha några att möta. HAHA rätt åt er, ni kan tävla mot varann istället. haha nejdå, nu var jag dum, men de är ju så bra och har alla elit så det är lixom inge kul. man vet ju redan vilka som kommer att vinna :S

efter skolavslutningen gick klassen och åt på kufu eller fugu eller vad det hette :O iaf något jag verkligen rekomenderar. as god mat till ett jätte billigt pris (69 kr) + att läsk och efterrätt ingick. sedan drog jag och malin till upplysningen där malin skulle köpa sommarlovskort. där träffade vi även mickan och  vårt eve B och även Siham. sedan tog vi bussen hem. Jag och malin gick hem till henne för att kolla på filmen som vi spelat in. JAG DÖR, den var så rolig och så bra!!! sen skulle jag gå till mormor och morfar och hämta moppen, men jesscia hinner stoppa mig. så jag blv kvar där ett tag.

nu blir det först att gå ut med hunden, sen städa, sen fotbollsträning och sen kommer de hit ett gäng tjejor och vi ska ha det fett chill och bara njuta av vårt kommande sommarlov :D

jag vet att inläggen blir ganska långa, ska försöka skärpa mig och skriva korta men många ist :) men de är ju kul att tittarsaken "statistiken" ökar för varje dag ;D de är säkert för sofia gav mig en länkning :D

PUSS

Sista skoldagen

Idag var det den sista skoldagen i ettan. Vi hade 2 lektioner, på svenskan kollade vi på film som alla i klassen hade gjort ;D och på engelskan hade vi typ skattjakt eller nått. så det var rätt chill. När jag kommer hem sen så har min hund bajsat på golvet, VIDRIGT! Det beror inte på att han inte har fått gått ut, utan för att han har diareé eller hur det stavas. Ännu mera vidrigt! Men det vidrigaste var att jag fick ta upp det eftersom ingen annan var hemma :S men nu är det gjort ;)
Imorgon är det skolavslutning, och fresten grattis alla på KG och Celcius som slutar idag :) iaf nu ska jag kolla på Harry Potter och fången från Azkaban haha jag vet, men jag vill komma ifrån verkligheten en stund. Just däför kollar jag på en sån overklig film ;D Imorgon blire nog ut och käka lunch med klassen och sen på kvällen kanske det blir några brudar hemma hos mig ;) vi får väll se.

simma lungt!


Ledig - och det första inlägget

Ja, idag har jag varit ledig pga, att alla mina lektioner  var inställda. SKÖNT! Så Sofia kom hit (hon har redan fått sommar lov, den fuskisen) :) så vi gick och ut med hunden på promenad och snackade massor. Sen bakade vi scones, ganska smöriga XD NU har jag iaf varit och kollat på min kusin Matilda när hon spelade fotboll, eller fotboll kanske de inte riktigt var 03:or bryr sig mest om grodor och sniglar på marken, men men de var en ganska rolig syn. De är konstigt att tänka att jag och mitt lag gjort samma sak i den där åldern. Nu ska jag kolla på när Sverige möter Malta, hoppas VERKLIGEN att de vinner. Kände att detta inlägg inte vart så interessant, men de blir nog bättre ;)

HEJA SVERIGE!!     PS. Det är Soffe ( fiaeriksson.blogg.se) som har fixat bloggen och designen, ett stort TACK till dig :D!! Nu kanske äntligen min syster kan följa mitt liv i Sverige genom internet ;D?

PUSS // Jossan


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0