1:a advent

Hola amigas!

Idag är det första advent och jag har typ sovit hela dagen. När jag inte har sovit har jag druckit glögg, städat, kollat på tv, gått en promenad i snökaoset och ätit lite b&j. Bra söndag med andra ord!

Inatt jobbade jag mitt sista pass på Burger King. Blandade känslor där. I veckan som kommer, och veckan efter det, ska jag jobba extra mycket. Blir nice sen när lönen kommer, lika nice varje gång att bra få kasta över 9/10 av lönen på ett sparkonto och resten av måndaen leva som en fattig kyrkråtta som inte jobbat en enda timme i hela sitt liv!

Imorgon är det måndag! Bra det, då vet jag iaf vad jag ska göra om dagrna... som om jag inte skulle veta det annars??!! I HAVE A LIFE!!!!!!!

Juste! En sak till, om jag skulle vilja veta (någon gång i livet) när första snön kom detta år så var det iaf idag, första advent!

Och Min lilla Bubbi har bara växer och växer!



JUL, JUL, STRÅÅÅLANDE JUL!

Julmarknad idag, två st dessutom! Sweet! JAG ÄÄÄLSKAR JUUUULEEEN!!


I´m in love with a fairytale

Helt klart den bästa scenen i bion (breaking dawn) som jag var på i onsdags! Åhh blir så jävla kääär <3




Tricken <3

Det gör så jävla ont i hjärtat att berätta att min älskade Tricken somande in föralltid i natt. Det är en sådan djup och ond smärta att jag inte riktigt vet vad jag ska ta vägen.

Helgen har varit den värsta i mitt liv, och det är på riktigt! Med en vidrig utgång och fylla på salu i lördags och med ett avslut på denna helg som jag verkligen inte räknat med.

Jag är ialla fall mycket glad över att han inte behövde lida en dag för mycket och att han efter nio underbara år fick somna in i min famn. Det är så overkligt och så fruktansvärt jävla tyst här hemma, att jag inte vill vara en minut längre i huset än vad jag behöver.

Från att han var 6 h gammal valde jag ut denna lilla varelse och sedan den dagen har han tagit en stor plats i mitt hjärta. Jag kommer aldrig att glömma min lilla Pulli och är oerhört tacksam över att han har förgyllt halva mitt liv med sådan glädje som bara han kunde ge, Tack! <3

Ännu en gång har mina underbara vänner visat att dom verkligen är bäst i världen, och de har satts hårt på prov denna helg. Vad fan skulle jag göra utan er? Det är ni som får mig att fortsätta när allt är piss! Jag älskar er <3




<3

Min käresta har opererats idag. Och det är med en stor lättnad jag kan berätta för er att allt har gått bra! Min lilla Bubbi är kvar på sjukhuset med en mjälte mindre. En mjälte som hade vuxit sig dubbelt så stor. Inga tumörer är funna och man skulle väl kunna säga att INGEN hade kunnat föreställa sig att allting skulle kunna gå såhär bra! Idag vändes min vackra värld tillbaka, så som den ska vara. Nu är den äntligen rättvänd. Idag är jag nog världens lyckligaste tjej!

en riktig berg- och dalbana

Mitt liv är en sån jävla beg- och dalbana just nu. Jag orkar inte! Jag orkar ingenting. Hela förra veckan tänkte jag blogga om hur jävla  bra mitt liv är. Hur jävla tur jag har som har så fina vänner, en underbar familj och ett jobb! Jag skulle inte vilja byta med någon person i hela världen! Jag har precis allt. Allt detta gick upp för mig förra veckan. Jag har kompisar som har förlorat många av sina vänner här i livet. När jag tänker tanken är det väldigt sorgligt. Hur kan man inte lyckas hålla hårt om sina vänner? har det aldrig varit riktig vänksap? Jag tycker så in i helvete synd om dessa människor, som ny lyckats hitta "nya vänner" för de inte har några andra att umgås med. som kallas sina vänner på fb för "älsklingar" när de kännt varandra 1 månad.

Det är många som skriver att det är bra att ha en nära vän än flera "onära" vänner! (haha hittade inte ordet). det kanske stämmer. Men det bästa måsta ju iaf vara att ha runt 10 riktigt nära vänner! Ååh jag älskar allihopa. jag är så glad att jag lyckats hålla kontakt med flera från klassen. Igår så hade jag fem st olika vänner som hörde av sig till mig och undrade om vi inte kunde ses den kvällen. alla vänner ur olika gäng! jag måste vara världen lyckligaste som har så myck,a som bryr sig om mig och hör av sig hela tiden. Känns inte riktigt som jag har de tid för alla som jag skulle vilja ha, tyvärr.

Aa, jag vet inte om ni kunde förstå hur glad jag var förra veckan, kände att jag hade precis allt i världen, utan en kille då! Men det gjorde mig fan ingenting. Jag behöver ingen jävla kille och jag skulle inte  ens vilja byta mitt liv med jordens killmagnet. jag vill verkligen bara vara mig själv för jag har det så jävla bra! Jag var så himla lycklig, tills jag fick ett tråkigt besked i torsdags eftermiddag som vände hela min vacka värld upp och ner.

Sedan dess har jag inte varit inne på datorn en ENDA gång (förrän nu). Inte läst en enda jävla blogg och typ ingen kontakt med omvärldens alls. Jag gråter stup i kvarten och det känns som hela mitt hjärta är krossat! Min älskade hund är sjuk, han är inte längre en hund för mig utan världen bästa kompis och familjemedlem. hela familjen står inför tunga beslut, beslut som man itne ens kan ta! Jag orkar inte detta! Skjut mig!


Älskade vän, fan vad jag älskar dig <3


RSS 2.0