Den vackraste stunden i livet var den när du kom..

första studentskivan har varit, och jag var inte närvarande... haha jaa jag är förvånad själv! jag som var såå jääävla taggad på alla studentskivor.

sitter för tillfället i min ensamhet och dricker kallt te, digistivekex med keso till, något att rekomendera! imorgon har jag nationellt prov (muntilga i svenska B) och på fredag ska HELA projektarbetet in!! dagen efter är det valborg som ska firas i ekonomikum, tror fan jag ska supa mig redlös där alltså, så det inte blir någon kväll för min del, festa som om det inte fanns någon morgondag!!

nästa vecka är det också hur mycket som hölest i skolan.. sen börjar jag se ljuset i den oerhört långa tunneln!!! FATTAR NI!? ingen mer skola, bara chillerill hela dagarna tills jag hämtat andan lite och börjar hitta mig själv!! jaa ni, jävlar alltså, sen SKA JAG BARA IN PÅ JURISTLINJEN!!! OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖR! FÅR VÄL PLUGGA HELA MITT LIV, MEN IN SKA JAG! så känns det nu iaf... men det hinner väl ändra sig som allt annat här i världen!

nej måste sluta nu innan det här inlägget blir lika långt som mitt projektarbete... HELA 27 SIDOR!! slå det om ni kan! känner att jag hade kunnat skriva hur mycket som helst, fingrarna bara flyter över tangentbordet!!

Pusssss <3


idag passar denna låt in perfekt!

Bruno Mars – The Lazy Song

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything


glömde en grej...

...hade gullisar på besök idag! enjoy!



hörde jag påsklov? nej tänkte väl det

OMG blir lite rädd när jag ser min statistik, den är en berg & dalbana, precis som mina kompisars depretioner! haha där var jag fyndig!

Sitter här i min ensamhet och bloggar, klockan är halv tre och alla mina kompisar sover?!hallå, hörde jag lov? Nej, tänkte väl det!

annars då? jaa vad ska jag göra på lovet? PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA!! yeeeh löööv it!

hm, vad ska jag skriva nu! fantasin finns inte! gärna lite förslag tack! funtar på att köra en såndär lång lista som man ska följa varje dag.. vad säger ni?? =)

en sak som jag kan dela med mig av är karins logginlägg till hennes lillebror, she is a very funnyone! sen ska jag chatta lite mer med alla dessa funnybunny som jag har på msn och fb.. a lots of randoms! PUUUUSSS!

Karin Walheim - Tore Walheim
hej gubben, du, jossan hälsar att du måste ta bort att du gått på tunaberg, man får inga brudar då. och så måste du gå in i ett förhållande om du har ett. Om du vill har fler instruktioner kan du nå henne på telefon 0722355013 men ring inte före 14.00. Hon gillar inte att bli väckt. Kram


alooaa!!

Hallå!

imorgon går jag sista dagen i skolan för denna vecka! tjockt najs! ska nog shoppa lite på fredag (snälla sig att jag hittar min studentklänning) och sen ska jag även sola! brooowniie, here i come! annars rullar livet på rätt fint! eller vänta, fick en csn-varning idag på utvecklingssamtalet.. inte braaao jao!

länkar lite spotifylåtar också! bara frö anton är så snäll och har fixat det till min skoldator :)

haha nej nu såhär 1 min senare insåg jag precis att det inte gick! ååååå jag och teknik alltså...

får blir en bild då! VAR GLADA FÖR DET!



Fick bli en bild på min älsklinslouise!! har typ aldrig sett något sötare än på bilden :O OMG, ge till mig!

RSS 2.0