"hellre har jag sveinflu än håller på Man U"..

.. kanske inte riktigt. för vet ni?? Idag har jag nämligen vaccinerat mig mot svininfluensan! Japp, just precis! min syrra är tydligen i det man kallar för "riskgruppen" så jag hade inget val. hela familjen har nu gjort det, och jag kan säga att hela familjen har ont i armen! biverkningarna kunde vara feber, spy, bli jätte sjuk m.m. men det är inget jag känner av än så länge! tydligen så SKA hela sveriges befolkning göra det satte jaa... det är ju gratis!
problemet är nu bara att idag så vägrade Schweiz (elr hur det stavas) att vaccinera fler människor. vaccinet kan typ framkalla cancer eller så kan man bli steril. vet inte om detta är sant. men de sa de på nyheterna. känns ju sådär jätte bra när man precis vaccinerat sig 6 tmmar innan...

Idag har jag varit och shoppa på gränby fresten! Tjooohooooooo. jag blir så glad när jag hittar saker, brukar aldrig hitta nått nästan. men idag följde ett par skor, två st tröjor och två par leggings med hem. ett av dem var glansiga med leopardmönster typ och de andra var lite tjockare tyg som inte går sönder!

på kvällen drog jag tll mina kusiner, där var det 38 års kalas :D även leksand mötte troja / ljungby och torskade på straffar! very good leksand! där satt vi hela släkten med ett härta som brinner för leksand, typ haha, och så förlorar dom! aja de leder iaf serien (elr gjorde) men de var väl ingen nyhet?

sitter för tillfället med mina nya skor på mig. vet inte om jag ska lämna tbx dom eller inte! tycker att de är lite för hög klack, men de finns typ inte några snygga med kortare klackar :S hon i kassan var lika långa som mig, om inte längre, och sa att hon haft samma problem som mig när hon var yngre! hon sa att jag skulle skita i längden, för de är så många som vill vara långa. så sträck på dig och var stolt ist, då tänker man inte på det lika mkt som när du "hukar ner dig". jag lyssnade på henne och köpte skorna!

imorgon är det allahelgonaafton, vilket innebär att man typ firar alla döda elr? typ deras födelsedag? Jag ska iaf gå till farfar då. Jag och mamma köpte en lykta idag med två ljus som brinner i 60 h. tror att de kan bli en väldigt kännslosam dag imorgon, och mycket fina kyrkogårdar! nu känner ja att jag måste avsluta detta inlägg innan det blir för långt. elr, haha, ingen har säkert ens orkat läsa hit... men so what? im still a rockstar!

29/10 - 10 MÅNADER IDAG :'( <3

hallå alla glada!
idag har jag fikat med erika på stan, såå najs! hon tog nån storkens blablabla och jag tog för en gångsskull inte en bisqvi, utan en cheesecake cholad med varm choklad och vispgrädde till.
sen när jag kom hem så har jag kollat på "mammas pojkar" och "inlåst". Å jag älskar torsdagar, då sitter jag klistrad framför tv:n. kanske inte så positvit men...
sen nu lite senare har suttit och tittat efter kattungar. så jävla söta. mm puss på dom <3
imorgon är min mámi ledig, så då kanske vi ska övningsköra lite, köpa ett abonemangkort till mig, baka och bara ha det allmänt trevligt. på kvällen är min familj bjuden till min morbror med familj på middag för "moster" fyller år! och på lördag tror jag det var haloweenmiddag his farmis :D så man kan säga att jag är uppbokad. detta betyder inte att jag skulle banga på nått annat kul som händer. så hör av er ändå!

Sååå söta missar! några av dom är samma ras som gizzmo var :D Jag ska bara ha en till sån katt!!

      
 


KÄÄÄR :D <3

hola amigos!

vill börja med att tala om att jag är väldigt besviken på er! jag vet, jag är inte heller speciellt bra på att kommentera andras bloggar. MEN, när jag ber er så snällt att göra det, vf kan då inte en enda liten läsare slänga en kommentar på vem som sagt citatet här nedanför?? jag hade iaf gjort det om nån hade frågat på sin blogg. så gör det NU!! :D  taaack!

kom även precis hem från en hockeymatch. detta är skrämmande men jag kommer inte ihåg vilka almtuna mötte :O aja blev iaf helt kär i en kille som spelar i almtuna. inga namn eller nummer, för jag tror nämligen ingen kommer hålla med mig haha, men jag kan säga att han är ung, har hockeyfrilla, bland de bästa på planen och jävligt snabb! mmm Puss på han. verkligen en såndär hård sport kille som jag verkligen vill ha!!

har inte så mkt mer att skriva. gårdagen var väldigt trevlig. knaske redan har sagt det? vissa minns mer än andra har jag märkt iaf^^. jag var indian och jag lovar att egopic kommer att dyka upp inom en snar framtid =)

PUSS på er och på min future man <3

(märker att jag har stora problem med om orden ska sitta ihop eller inte, shiit vad sämst jag är :S)


Gissa citat!

Just det ja! gissa citatet ;D

" Nej Jossan, du betyder mer i mitt liv en vad kokain gör *tyst en stund*, eller tror jag iaf. Har ju aldrig provat kokain"

TROR??!! tack, den värmde :D <3

26/10..

.. och det är fortfarande lov! :D
.. och min katt är fortfarande borta!
.. och jag är fortfarande en mkt aktiv bloggare! elr?

Dagen började med att Jbe och och skrek, ropade och knackade utanför mitt fönster. hon tyckte att de var dags att gå upp, så jag gick upp och öppnade dörren för henne. vi snackade lite, och hon berättade om väldans mkt saker som hade hänt under helgen. bl.a att hon träffat på idol robin (alltså robin e). och ja, det är väl inte varje dag man gör det kanske? iaf sen gick vi ut och gick med hunden, och sen drog hon vidare hem.

min syrra köpte bilen iaf. en riktigt snygg liten pärla! och gissa vem som genast var ute och övningskörde med den, om inte jag! vi har ju som sagt ingen växelbil. och shit vad lätt de gick att växla. allting lixom bara flöt på. så nu kanske de går lite framåt i min körning! jag ska ju som sagt senast ta körkort i mars :D

har kommit på att jag bara skriver en massa skit i min blogg, borde kanske lägga ner den som restan av typ alla min poolare. fast de är faktiskt ganska kul att gå tillbaka i tiden och kollat vad man gjort och vad som hände då! så ska nog fortsätta över lovet iaf :D

ska försöka att lägga mig i tid för en gångsskull. så jag nångång kan åka och väcka mina kompisar! hahahah skulle vara roligt! fick precis upp en bild i huvet när jag åker runt och knackar dörr bara för att äcka dom!! hahahha as kul ^^ nångång ska de bli av!

PUSSSSSSSSS

Södertälje!

halloj!
sen sist jag skrev har jag:
1. skrivit matte prov
2. fått lov!:D:D
3. skickat in en svenska redovisning
4. åkt till Södetälje
5. boxas med ylva på pulsen
6. övningskört
7. ätit pizza

 haha låter kul va? kan bara meddela er att helgen i Södertälje var dunder, och att bilder kommer såklart att komma later!

imorgon vet jag inte vad som händer, men en sak är säkert och det är att jag kommer ha världens träningsvärk! inte roligt! har redan börjat känna, höll på att svimma på boxen satt...

juste imorn ska nog min syrra köpa en bil, great för mig, för då kan jag övningsköra varje dag på en bil med växlar! Jiihooo!


Hej alla fans!

vilket inte är så många, men iaf!
vet ni? idag har jag haft så tajta byxor på mig, så att jag har fått ont i svanskotan haha. what?! jaa ni hörde rätt, i svanskotan lixom? har nån annan fått de nångång? har hänt flera ggr för mig, as kul haha. kan inte ens hosta för de gör så ont. stackars mig!
idag är det 2 veckor sen tiger försvann :( och jag saknar honom jätte mkt. vart är min rumskompis??
sen så har jag snackat med jbe nu, hon skulle gå och lägga sig. hallå kl 22:55?? va de verkligen hon jag skrev med? strange!
imorgon drar mi mutter till stockholm och kommer hem på fredag. och min pappa kommer hem från östhammar imorn efter en vecka där. och på fredag åker jag till mallans sommarstuga =) as najs! missar dock en maskrerad, MEN har blivit erbjuden flera, så de är chill. detta innebär att jag bara kommer träffa min pappa imorn och fredagmorgon sen drar han igen i en vecka till, inte kul. jag vill ju ha han hemma hos mig!
aja snart blir de varning för långt inlägg, har hört att folk tycker det är drygt. MEN LÄS INTE DÅ!! smartskaft. aja bäst att runda av nu då. PUSSYS



20/10

Good evening!
idag har jag varit hemma. bakat och kollat på HP och seven pounds!
det jag däremot itne har gjort är att plugga!! im soo bad! har inget och göra, så jag kör lite frågor..

Dagens humör: på topp
Dagens mående: bra!
Dagens borde: plugga matte och göra klart svenskan!
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens klädsel: mjukis ofc =)
Dagens planer: träna vad det tänkt.
Dagens materiella vill ha: en vinterjacka
Dagens längtan: lov!
Dagens fundering: var är min katt? ='(
Dagens beroende: kardemummakärnor
Dagens tråkigaste: städa
Dagens roligaste: oj svårt, när syster kom hem och var på dåligt humör kanske? haha
Dagens middag: köttfärssås & spagetti
Dagens låt: David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch

shululu

Hallo everyone!
idag började jag kl.9:55 och hade prov på EU & EMU. det gick helt okej, man fick ju ha med sig en fusklapp satt... efter det åt jag, sen blev det tyska och sen slutade jag =) najs dag? jovisst.
iaf jag kom hem, satte på pearl habour och somnade till den ofc. sen vaknade jag, åt soppa och våfflor mmmh mucho grädde. skulle ha gått på yogan med pulsen om inte min mamma typ hade blivit sjuk. så ist gjorde jag en bokredovisning om Gottbjörnens folk. intressant va?? sen nu på kvällen så har jag kollat på en chiwawa (felstavning) i beverly hills, eller vad den hette, den var ganska skön.
imorgon är det fyrisdagen, vilket innebär att jag fick väldigt ont i halsen och huvudet just nu. kanske svein flu? Så jaa det är ävl bäst att gå och sjukanmäla sig nu så inte resten av skolan får det? låter som en utmärkt idé visst? =) imorgon ska jag kolla på harry potter och halvblodsprinsen och bara chilla med livet. det kanke även blir lite boxning på kvällen också PUSSIII

juste blev precis klart att vi på bilden + syrri drar till mallan summerhouse på fredag :D tjohoo
supa JÄRNET!!! nejdå lugn i stormen!


00:38

har just skrivit klart fusklappen till provet som jag har imorgon direkt på morgonen. good job johanna klockan är lixom 00:39 nu :O ( vi kör en "lip" på det) god natt gott folk!



Dopade kusiner

japp, idag har jag vart på dop. Både Isak och Elin döpte sig. dom var sååå söta :) <3
imorse körde även min syster i diket, grattis till henne och en applause.
sitter och käkar kardemumma för ovanlighetensskull.
snart ska jag till mormor som fyllt år på middag, och sedan ska jag vidare på lite festligheter till Jessica i min klass. dagens problem: vad ska man ha på sig?

applause = applåd^^

PUSS

..

och min grej om att skriva ett engelskt ord i varje inlägg fungerade ju länge...
här kommer dagens mening / ord: I´m eating cardamom :)

cardamom= kardemumma (om ni inte fattade det)

MVG på tyskaprovet

Och jaa jag är stolt! :D

sitter här och käkar lite karddis :) tänkte bara berätta en lite snabbis om dagen.
Idag har jag varit på stan med malin och shoppat :) det blev en väska, en t-shirt, och en par byxor från gina, som typ ser ut som lackleggins fast det är riktiga jeans ;)
har även haft en pluggfri kväll vilket uppskattar riktigt mycket eftersom det itne förekommer så ofta. får se om jag kanske drar på fest med mallan är några andra imorgon ;)
Juste mammas pojkar och inlåst är sååå sjukt bra, älska torsdagar <3

PUSSELIPUSSPUSS

Gästbloggning: av mannen, myten, legenden!

hej, idag fick vi tillbaka våra svenska prov och jag fick 15/34 men VG+ på analysen det var jue iaf bra.. imo....
Daniel och Simon ligger på sjukhus och snart ska limpan dit oxå... jag har en känsla av att det kommer att bli en skön vecka... MVH Ackzehl

söndag 11/10

Hej alla läsare, kul att ni är kvar fast jag typ aldrig skriver!

sen sist jag skrev har jag:

1. varit sjuk typ hela helgen.
2. varit på fotbollsavslutning (8-kamp)
3. Kollat på massa Johan Falk filmer ( mm jag älskar dom)
4. pluggat pyttepyttelite.
5. sovit typ 50% av min tid.
6. övningskört.

Kommande vecka ska jag:

1. på fotbollsmötet på tisdag.
2. försöka gå nått pass på pulsen. (om jag är frisk)
3. plugga.
4. skriva historiaprov.
5. gå på dubbeldop.
6. försöka shoppa nånting iaf.
7. försöka att inte sova när jag kommer hem från skolan.
8. och såklart försöka leva livet.(vilket jag inte gjort den senaste veckan)


Just nu är jag lite depp, först för att min sovmorgon försvinner imorgon pga. labb. sen för att det är måndag och sen för att min katt är borta :( jag vill att han ska komma hem nuuu!!!!

Juste kom på en grej! för att göra min blogg lite annorlunda så ska jag ha med ETT engelskt ord med i det jag skriver varje gång. alltså ett ord osm jag inte kan, och sen försöka lära mig det, eftersom att jag suger på engelka. vad tror ni om det? kanske en as bra inlärningsteknik ;)

så nu kom jbe o jag fram till att vi inte har träffats på ages, vilket är väldigt tråkigt!

ages = evigheter

PUss på er


sjukling (varning för långt inlägg)

Halloj! (alltid samma ångest över hur jag ska starta mitt inlägg)

jag är sjuk, typ, eller ja jag är sjuk. jag har typ fått svininfluensan eller nått. nejdå så allvarligt knaske det inte är men jag har as ont i halsen och feber :(
Jaa då kan man ju alltid undra varför jag inte sover vid det här laget. det är för att jag gick hem tidigare från skolan idag, vilket gjorde att jag var hemma kl 1. sedan från 1 - 5 sov jag, så jaa nu är jag inte så trött. jag missade engelska lektionen som jag hade velat vara med på, det har ryktas om att thailändaren i vår klass skulle hålla en "presentation" om thailand. det hade jag viljat höra ;)^^

Läste på soffes blogg nyss att hon hade varit ute och sprungit. och för första gången på hur länge som helst hade jag typ kunnat betala, för att få ta mig en liten spring tur och bli svettig samtidigt som man är helt kall i halsen och om kinderna. jag har inte svettats eller tränat sen jag sprang den där milen för snart en vecka sen, och helt ärligt känner man sig väldigt ofräsch och tjock när man inte rör på sig. eller inte tjock men uppblåst typ, nån som håller med?

jag har varit väldigt upptagen sen typ förra måndagen, shiit i typ en och en halv vecka nu. jag har haft plugg konstant sedan den dagen. samtidigt som dagarna går hur jälva sakta som helst så går dom ändå ganska fort när man bara pluggar o pluggar o pluggar. grejen är bara att man glömmer bort att tänka på att få frisk luft och att man kanske borde ta en liten prommis med nån polare ibland också! men från och med idag (då jag hade mitt sista prov för veckan, som var i tyska) så är det itne nå mer plugg! nästa prov är på torsdag nästa vecka i Histora. (vem frågade? i know oitressant fakta).

jag kom på en sak idag. att enda sen jag föddes så har jag varit lång, och enda sen jag föddes så har jag skämmts för det! grejen är då den, att typ enda sen jag föddes har jag hela tiden fått höra från andra människor hur avundsjuka dom är och hur snyggt och stilit det är att vara lång. varför sträcker jag då inte bara på mig och är stolt för det? Jag vet att dom "korta" känner  samma sak som mig, att dom hatar att vara korta precis som att jag hatar att vara lång, men det känns som att dom har börjat acceptera sig själva med det och att dom nu helt plötsligt vill vara korta! så varför kan inte jag det? Grejen är den att jag har alltid varit längt i min klass i bälinge och alltid varit längst på fotbollsplan och alltid fått alla frisparkar emot mig. det roliga är nu då att det är annorlunda nu. Jag är inte längre den längsta tjejen i klassen, det finns nog 4 st om jag tänker efter (alltså tjejer) som är längre än mig. (killarna växte ju typ redan om mig i 8:an satt..) iaf dom fyra tjejerna använder högklackat och sträcker på sig och häver fram sin längd på ett fint sätt. helt plötsligt tycker jag att det är skit snyggt att vara lång! :D jag har alltid tyckt att högklackat har varit så jävla snyggt, man får en jätte fin hållning osv. men jag har aldrig, då menar jag aldrig, haft på mig, eller ens ägt ett par högklackat. Det sa bli ändring på det NU! nästa gång som jag är inne i en skoaffär ska jag kolla på ett par högklackade skor och hittar jag ett par ska jag fan köpa dom! och då ska dom inte stå hemma som prydnad, utan dom skall användas! Så, nu kanske jag äntligen har börjat mogna och trivas i den människa som jag faktiskt lever i. (vill även lägga till att jag börjat få ganska många frisparkar med mig, eftersom folk börjar smälla på lika hårt och de flesta är runt min längd)

Nu ska jag ringa och sjukanmäla mig och ta en ipren, sen ska jag läsa lite ur en bok och sen sova lite så att jag blir frisk nångång! Vill först då bara påpeka, lousie kommer nog inte klara sin dag utan mig imorgon, etersom hon tydligen får en daglig dos av mig, det var väl gulligt? <3

Lousie säger: meeen ,jag behöver ju min dagliga dos av johanna österman!

PUSS PÅ ER <3

Kanelbullensdag

Hallo! idag är jag depp. har precis legat och läst 90 sidor ur samhällsjuridikboken eftersom jag har ett as stort prov i det på tisdag, dagen efter (onsdag) har jag även tyska prov, great!

kom hem kl. 2 igår typ. vi hade ju fotbollsavslutning. :)

Idag är det kanelbullensdag och jag vill ha bullar NUUU, ska kanske baka bullar, men får se om jag hinner.!

är kommer en bild från igår (tagen från lovisa)och en skön låt som Moa sjöng i IDOL. PUSSHEJ!






1 mil

Jaa, idag var ju då dagen som jag har haft ångest åt i typ 2 år nu. jag skulle nämligen spring 1 mil på tid! jaja det gick bra iaf, och nu känns det som att massa tegelstenar lyft från mina axlar. haha kan man säga så?

However, idag har jag haft redovisning för typ 20? kineser på min skolla, på engelska. hahah kineser är sååå roliga, det första dom började göra när vi kom in var att börja filma och knäppa massa kort. sen så var jag fett nervös och de man ska tänka på är ju att försöka lyfta ansiktet från pappret ibland. men det gick verkligen inte för att då började dom råvinka åt en hahah. sen skrek dom " åå åå åå" varje gång man böt bild på powerpointen och tog kort på den också. jaa så kan det vara, fick även danska små grodorna för dom också.

denna helg blir inte så rolig för mig. har hur mkt pluigg som helst och kommer inte hinna göra nått annat än att plugga och gå på fotbollsavslutingen. Ååh palla fotboll just nu, allting är så jävla krångligt! hur kunde det bli såhär helt plötsligt lixom?! det är numera ett helt splittrat lag. och faktiskt ganska mkt kritik till bälinge styrelse som inte skött det här på rätt sätt!

nu blir det plugg, SES!

14:14

slutar om 6 min :) jiho

kanske att de blir FUGU sen? :)

RSS 2.0