Im so happy, im gonna die! Im so happy!

Ska börja med att tala om varför jag varit i min frånvaro! Svaret är att en person som heter Johanna Bostrad sabbade min motivation till att blogga! Jag tänkte att de skulle vara lite roligt att blogga om det som ni hade velat. Ni fick välja helt fritt, och ho väljer att jag ska blogga om när jag lunchade med Erika! hallå?? som om ni inte hört nog om det??!?!?

aja över till andra roligheter! Jobbet rullar på fint, och det blir bara roligare och roligare och går bättre o bättre fr varje dag som går! Var på bio med sickan i måndags (försvunnen) och även käkade middag med henne. förövrigt så fyller hon även 19 år idag, så grattis till henne!

Men nu det JÄTTEROLIGA!!!! Jag är världens lyckligaste just nu, har precis fått ett besked. vad det hnadlar om berättar jag imorgon, eller nästa gång jag bloggar! mwiiiiihihih är såååå HAAAPPY :D

imorgon jobbar jag två pass på BK. 11.30-14 och 16-19! hörs kanske efter det!

Puuusssss

Hur många lingon finns det i världen?

Ja ni, det är en bra fråga! Har iaf sett filmen nu ikväll, och den var såå söt och jätterolig!

Idag har jag först jobbat, sen lunchat med Erika (om någon missade det i förra inlägget, verkade så iaf?), köpt jeans, dock inte av Louise haha, hitta typ ett par likadana på Cubus men hälften så billiga som på JC. eftersom jag är en snåljävel valde jag ju såklart de från cubus. Lousie blev inte glad. Köpte även ett par skor som jag ska ha nu när jag jobbar.

Ja vad kan man mer skriva då? Juste fick min lön idag, för en kväll/ natt på ultunarestauragen.. de satt som handen i hansken. sen har jag bokat klipptid också! Om 2 veckor ska jag dit! Bra nu vet ni det, sälla anteckna så ni inte glömmer bort det, det skulle göra ont!

Första personen som kommenterar detta inlägg får helt själv bestämma vad jag ska blogga om i nästa inlägg! snällt va?.. jag vet!

Juste idag har jag 10 läsare och 24 visningar.. det går framåt, eller uppåt kanske man säger?


Första dagen på nya jobbet!

Ja idag var det som sagt första dagen på Ultunarestaurangen! det gick helt okej, föröutom att jag brände fingrarna konstant! annars gick tiden väligt fort och jag träffade mycket trevliga människor.

Imorgon är det jobb som gäller igen, efter det (kl 14) ska jag träffa kära Erika som jag inte träffat sedan studenten. vi ska luncha och jag ska köpa byxor hos Louise (hoppas hon jobbar imorgon) och sen ett par rediga svarta skor (man blir trött i fötterna av att jobba på restaurang.. tro mig). yeye så ligger det till!

Ikväll har jag ätit kräftor och haft 2 besökare på min blogg! det kallar jag fint! känner mig riktigt poppis och att hela världen vill veta vad jag sysslar med!

god natt!

Här har vi henne! Erika, som jag ska luncha med alltså! (ni kanske ser det på mössan också?)


JOOOOOOOOOOOBB!

tooodeeeloo!

Idag är jag på lite bättre humör och inte lika mycket tankar i min lilla hjärna. Idag har jag fixat ett nytt jobb som är på 75%, det är alltså på Ultuna restaurangen där jag kommer servera och va i kassan från 9-15 måndag- fredag. Jag har inte sagt upp mig från burger king, utan fick faktiskt fortsätta jobba där, kvällar och helger, när dom behöver mig! ååh är så gladis, tänk att det gick att ha båda jobben ändå! Såå nu är det bara att jobba jobba och jobba för att tjäna ihop till allt det jag vill ha, bland annat en bil, en resa och till sist (om något år) en lägenhet :)

ska fixa tid hos frisören nu också, har lycktats få pappa att betala den då jag är pank! så nu kanske håret ser fräscht ut snart igen, ska nog klippa av det en bit denna gång hihi (om jag vågar):O :)


Tankar tankar och tankar!

NU ska jag ta med er på en resa in i mitt huvud. Det är inte alltid man är välkommen in där, men just idag, just nu så är man det! Vet inte riktigt vart jag ska börja, vill inte skriva värsta depp-inlägget och bara ösa skit men jag får väl försöka hålla en bra och jämn balans!

Denna stund i mitt liv har kanske varit den jobbigaste någonsin. Det känns som alla beslut jag tar i livet just nu kommer påverka mig genom hela mitt liv. Samtidigt som jag måste göra de svåraste valen hittills så försvinner även massor i min närvaro känns det som. Jbe kanske drar till sthlm eller norge. Karin kanske till Norge. Malin till Östersund. Det finns flera men jag tycker detta räcker! det absolut minsta jag vill göra i livet just nu är att plugga så är inte avundsjuk alls. Och Malin som jag knappt träffat på hela sommaren men ändå försvinner kommer bli grymt tomt. fast jag inte träffar henne så ofta så vet jag ju att hon alltid ändå har funnits här i lilla Bälinge. det räcker med ett samtal så kan vi ses på 5 min, men nu.. nu blir det 5 timmar! Jag är självklart glad för alla de som vet vad de ska göra med sina liv, och tycker det gör helt rätt som följer sina hjärtan, men det som gör att min själ inte kan får ro, är att jag själv inte vet vad jag ska göra med mitt liv. Vill jag inte plugga så vill jag jobba och tvärtom.

Ibland ångrar jag att jag inte drog iväg som au pair till USA detta år, och innerst inne vill jag det någongång men vet inte när! jag har inte ens fyllt 20 men ändå känns det ibland som att livet är över! haha fan vad har jag för tankar egentligen? låter helt sjukt, men de tär sant! Känner mig jättegammal. som som allting är fösent!

Så nu över till det roliga. Jag är as taggad på hösten och på att börja träna! när jag sitter här inne i soffan längtar jag efter att ut och springa i kylan med halsduk och röken flyger ur munnen när man andas! Ta ut sig så man nästan spyr! men bara nästan. jag vill ha kräftskiva och bara träffa mina finisar. frågan är när? jag jobbar ju varenda helg så finns ju ingen tid! Jag ska bli en sund och positiv människa och följa mitt hjärta och bestämma helt själv över mitt liv och val! Jag vill skaffa en kattunge som jag kan gosa sönder med , och jag söker varje dag på blocket för att hitta den perfekta! min hund älskar jag bara mer och mer för varje dag som går och idag uppptäckte jag att han har humor och att vi har väldigt kul tillsammns! haha nu måste ni tro att jag blivit psykiskt sjuk och grejen är att jag tror jag har det ibland.

JAg har fått ett super bra erbjudande osm jag inte riktigt kan tacka nej till, och är glad att jag har flera alternativ att välja mellan. men det är en annan historia som jag kanske delar med mig av i nästa inlägg ;)

Imorgon gäller det iaf, då ska jag göra en sak som 1. samlar vuxenpoäng. 2. får mig att börja sova igen på nätterna. ska bli så skönt att få det här överstökat!

Vi hörs! (säkert har in inte orkat läsa hit ner, men det gör inget! för detta inlägg var bara massa skit ändå, insåg jag precis nu)


lalalla

jag har haft två läsare idag och igår... någon som fortfarande undrar varför jag bloggar så sällan?.. nää, tänkte väl det!

heej hoooe!

nu är jag äntlien hemma, och den här gången tror jag att jag stannar hemma för resten av denna sommar. men man ska aldrig säga aldrig!

lite uppdating då: sedan sist har jag faktiskt varit på en jobbintervju och fått jobbet! jag börjar på måndag, och kommer alltså hedanefter att befinna mig på, inte mindre än, hamburgebaren BURGER KING! sedan har jag även varit i leksand som vanligt och åkt mycket vattenskidor och ring. det har varit 25 grader i tjärn och livet har lekt helt enkelt! gissa om jag är grym på vattenskidor nu.. SVAR JA!

igår solade jag, drog till mina små söta underbara kusiner och sedan mot bjk med malin för att sedan möta upp louise. det blev en sen kväll, och kan lova att det var riktigt läskigt att vara vid badet när det var KOLSVART! vi lyckades skrämma upp oss själva som fan, så vi skrev högt, och jag lyckades nästan kisssa på mig!! fast då kanske man inte kan skriva lyckades?? eftersom jag aldrig gjorde dte?!?!

aja, ikväll blir det först kalas för lilla samuel som fyller 10 år, sedan vidare mot min gamla klass för lite fest och sen kanske, kanske att jag drar mitt feta arsle till krogen för att träffa mina gamla o kära vänner!! var ett tag sen nu!

Pussinutti


RSS 2.0