Harry Potter, I love you!

Hej hopp!
bloggningen sket sig totalt! men så kan det vara när man reser Sverige runt hela sommaren.

i fredags begav jag mig mot gräsö för att spendera helgen ihop med Camilla och Ylva + familjer! kom hem i torsdagskväll från Leksand och drog iväg fredag mitt på dagen, så drog bara hem och tvättade lite innan jag gav mig av igen.

Helgen har iallafall varit hur bra som helst, hyffsat väder, åkte ring efter båt som var hur kul och läskligt som helst och sen bara myst, ätit och spelat spel mitt i nätterna. jag avslutade helgen med att gå på SISTA harry potter med ylva! innan  bion (som för övrigt var 3D) så åt vi med Camilla på dragon palace (haha tröttnar aldrig). eftersom camilla inte är ett lika stort fan av HP som jag och ylva så drog hon hem till sin kära pojkvän (som man har hört väldigt mkt om hela helgen).

ett bra avslut på helgen med andra ord! imorgon ska jag tvätta lite och chilla. på tisdag är det arbetsintervju som gäller och på dirren efter det drar jag vidare till leksand i bil alldeles ensam. så blir nog inte så mkt bloggande nästa vecka heller!

seee yaaaaa!

förövrigt har vi en harmione granger i bälinge... nämligen ylva östman.. hur lika som helst! tack och hej!





Ida Wiklund – Myggan Ida Wiklund – Välkommen till Leksand James Horner – Hymn To The Sea - Stereo


Vi gör ett nytt försök!

okej! Amanda har nu hjälp mig att fräscha upp bloggen lite i utbyte mot att jag börjar blogga! hmm, vi får väl se hur det går, men ska göra et försök iaf ;) har ju köpt en ny kamera så vi får hoppas det kommer lite nya bilder och att jag snart lär mig hur man lägger in korten på datorn :) nu tyckte amanda att jag var dum i huvet som skrev ut det där, men man ska väl hålla sig till saninngen här i bloggen? annars kan jag ju börja sitta och lögna en massa, eller vad säger du jbe?

nu ska jag döpa om mig på facebook! Österman låter alldeles för bondigt för en stekare som mig!

Vi hörs! (får vi hoppas)

RSS 2.0