2010-05-30

sjuksjuksjuksugkuk!

tycker jättesynd om mig själv! kanske man kan få göra ibland eller? känner mig faktiskt jätte deppig! vet inte, det kommer och går ibland liksom.. jag har absolut ingenting att deppa för, men man liksom känner i kroppen att man bara är jätteledsen men man vet inte riktigt varför.. jobbig känsla det där!

bara för det ska jag spela en skön låt för er (eurovision vinnaren ;))

fresten så garva jbe åt mitt inlägg om rådjuret, enligt henne så skriver man liksom inte om sånt i bloggen, nehe vad gör man då?? skriver om att man lagar mat åt sig själv och sin mamma för att brorsan ska på skiva som man inte kan följa med på?! aja det komemr säkert ett inlägg om självaste jbe snart här på bloggen! DÅ kan hon sitta och garva!!


PS. I love you

Hej allesammans!

igår kom jag hem från skolan efter att ha skrivit ett historia prov som gick helt okej, för att vara min hjärna (den har ju liksom lagt av redan..) sedan vid halv 11 begav jag mig mot bussen och jag jbe och jesse drog på thorens skiva på BJ, mycket rolig kväll med mycket folk! vid 3 tog jag en taxi hem till farmor :)

idag vaknade jag upp hos farmor av att min kusin isak stog och ropade Mamma åt mig! haha ssååå söt! sen kom jag hem för någon timme sen och nu har jag gjort tyskan till imorgon.. en uppgift som var helt knäpp!
som ni kanske fattar nu så var jag alltså hemma idag... jag sket i slaget och chillade ist.. jag har blivit en riktigt chillare... Erika säger att jag har börjat på soffprogramet, det känns ju skönt att höra! men helt seriöst jag är sååå jävla skoltrött just nu.. jag vill bara ha mitt körkort och kunna plugga den teorin ist för jävla adolf hitler eller om jävla första människan "lucy" som ingen bryr sig om.. vi lever liksom på 2000-talet!

aja hoppas ni alla mår bra!

PUUUUUUUUUUUUSSI


dessa j*vla religioner

Jag går under! ligger och pluggar och skriver om typ 500 olika krig.. jag pratar om mellanösten.. snälla skriv om bibeln / koranen att jerusalem inte är så heligt som alla påstår så kanske de slutar kriga! de enda de tror på är ju det som står i koranen satt.. haha om jag måste komma på en lösningen till konflikten där nere på provet ska jag nog bara skriva "SKRIV OM KORANEN!" de låter ju bra? då får jag säkert MVG vilket jag måste få för att få det i betyg.. nej här kan man inte sitta kvar.. mot 6-dagars kriget!! ALL

see you!


nu mitt vilsna hjärta stilla sagt farväl..

hihi vet ni?? rådjursmamman har kommit tillbaka efter så där 4 himmar och matar äntligen sin lilla bebis igen :D

nu blir det mat, grillat kött med potatisgratäng med mkt vitlök mmmm. sen blir det filmen "Haichiko - a dog´s story" har hört att de ska vara en riktig snyft film..

aja nu blire käk!

söndag

hallå mina små älsklingar!

Kvällen igår blev lyckad! mycket sol, mycket prat, mycket mat och lite alkohol.. alltså som det brukar..eller?

idag har jag inte gjort mycket alls. vaknade upp och såg det otroligt fina och uppiggande vädret.. det är sånna här dagar man vill ha facebook..

iaf imorse när jag gick upp så såg jag ett rådjur stå och beta på baksidan, den typ stog där hur länge som helst typ en timme, sen så såg jag att den hade en liten liten unge som stog och diade. asså den var så liten så man såg bara öronen från gräset (som då inte alls är högt, kanske 30 cm).. sen drog rådjuret och har inte kommit tillbaka på flera timmar så jag gick ut i gräset och gissa vad jag såg... den lilla lilla ungen låg kvar :O den måste typ ha fötts inatt, hur jävla söt och liten som helst.. asså jag ljuger inte om jag säger att den var lika liten som en kanin.. de var typ de sötaste jag har sätt, men grejen är att mamma inte kommit tillbaka än och det ösregnar på den stackars lilla ungen :(

sen har jag pluggat lite....

det var min dag! hörs!

PUUUSSS















Bilderna är tagna från Louise och Sofia! :D

lördag

Det vankas för grillfest =) 

Ha en trevlig lördag! Det ska jag ha :)


avatar

hallå!!

sitter och kollar på av avatar med mamma! de andra skulle dra till framfickan men jag pallade inte följa med, vet inte men det där med att bara sitta och dricka vin är inte riktigt min grej, kanske växer till mig sen.. de får man ju hoppas, för de är ju typ de ända vuxna gör!

iaf, sedan sofia länkade mig på sin blogg steg min statistik som F*N! vet inte riktitgt om det är så positvit, haha nejdå men de är ju kul med många besökare, men kanske inte såå många haha :O lite läskigt tycker jag att det känns.. aja iaf, tycker att ni var jävligt snåla med att ge ut kommentarer om vad ni tyckte om min design! SÅ NU, ÄVEN OM NI TYCKER DEN ÄR FUL, skriv det då isf, eller om den var snygg, skriv det då! Ibland kan de vara skönt med en knuff i ryggen, och det är väl inte för mkt begärt? ;D

idag har jag även varit i skolan, på idrotten paddlade vi en bra bit, de var naajs, fast lite långtråkigt i slutet..

imorgon blir det lite trevligheter! Kanske hörs då!

PUSS



ny design

kolla vad sofia har fixat till mig :D vad tycks? :)

en förändring

jag känner att jag behöver en förändring i mitt liv, och en litenn föränding här på bloggen kanske?;) får väl fråga nån om den kan hjälpa mig eftersom jag är ett reeeee!

har hänt ganska mkt i mitt liv sen sist.. de tar vi nån annan gång!

så börja skriva i den är tråkiga meningslösa (elr hur var det lovisa? ;)) bloggen igen tänkte jag eftersom jag tagit bort facebook.. helt seriös jag är nog fan beroende av facebook och vad alla dnra gör, jag blir tokig.. jag är uttråkad.. vad bra att jag la ner den för ett tag eller hur? iaf, så nu går jag på "avgiftning" om man kna söga så?

sen om ni håller lite utkik här så ska jag faktiskt avslöja någonting snart.. eller inte vaslöja helt.. DET KOMMER JAG ALDRIG ATT GÖRA!! men ge lite ledtrådar så folk kanske kan lista ut det..

sen ska det hända en till rolig sak snart.. ska bara snacka lite med mina föräldrar först!.. ser ganska ljust ut faktiskt.. så nu säger jag till mitt "10 gäng" boka gräna inte upp nått på lördag....

juste det är bra i min arm igen och jag är happy!

ses imorn då (förhoppningsvis) PUUUSS

happy igen

jaa lousie och jbe kom förbi mig, så nu är jag glad igen :) vi tog en promenad och räknade matte.. haha lollo så jävla skön.. KEX och MY kan man juu tänka när de gäller matte.. eller?

de gick iaf hem nyss lousie skulle tydligen vara ledig imorn o jbe började 3.. vissa har dte bra!!

de var everything PUUUUUUUUSS

hej, tyck synd om mig

hej alla fans!

de är ju så att varje gång det händer nånting i mitt liv (roligt som tråkigt) så skrivis det ner här..

valborg var ju då kanske inte den bästa dagen i mitt liv.. 21:50 drog jag mig hem mot min lilla håla igen.. här satt jag dock med mina päron ingela o anders o eva o anders till kl halv 3.

jag hade jätte kul under dan då jag var på ekonomicum (?), jag var as taggad skulle hem till karin och grilla.. tar moppen hem och ramlar.. jaa den rammling resulterade i ett sjukhus besök från 19- 02 (1 -2 maj) och ja vad ska jag säga.. röntgenbilderna visade en spricka i min arm /armbåge.. så jag är inte världens happigaste!!

nu ska jag plugga matte c eftersom jag har prov imorgon.. provet kommer dock gå åt helvete!!

och ja, det är typ nu man behöver ett glädjande sms nånstans utifrån som piggar upp en lite och får en på bättre tankar ;)

PUUUUUUSS

RSS 2.0