..

oj jag såg att hela rubriken inte kom med, här kommer den nu ist :D nudujbeskadufånåttattbitaihoppasdinhjärnaservadjagskriverom,omintekontaktasjukvårdsupplysningenengångtilldinlilla"sjukling"hoppasintetextentogdödpådinhjärnadåkanskeduintefårlikamångamvgnitvåan. xoxo (vet itne vad de betyder, men amanda skriver så iaf och det är ju coolt :D)

lite bråttom

okej dear friends! jag har lite bråttom jag ska träffa malin snart, och vi ska ta bussen in och träffa erika i vår klass :D vi ska gå på stan och sen kanske fika lite, men de blir bara en snabbis för jag ska ju på träning 17:45. missa inte nästa blogginlägg där kommer jag bl.a att skriva om hur en djurgårdare gav dyrbara leksandskallingar till mig i min moppehjälm, hur tre 17 åringar sitter uppe och äter en hel måltid mitt i natten, hur jobbig min träning har varit och några heta bantningstips ;) låter spännade va? så missa inte det! PUSS

28/7 och malins födelsedag!

okej först vill jag börja med att grattulera min 7 års gamla kompis som fyller 17 idag, tänk att vi gått 7 år i samma klass och när vi tar studenten blir de 9 år hâha lite kul faktiskt. men jag har inte tröttnat på dig en sekund! iaf Grattis till dig Malin Vennstrand och hoppas du haft en toppen dag :D



Över till gårdagen, den var lyckad, med massa prat, lek, skratt, allvar :D woho den ni ;)
idag har jag typ jordens träningsverk + att jag varit i skogen 2 h och plockat svamp och sett en riktigt stor huggorm, oj den ni, var inte heller att leka med. får se vart kvällen för mig (kan man säga så)!

PUSSPUSS

måndag 27/7

Halloj!
sitter och tuggar kardemumma och tuggummi (dental V6 green tea jasmine) samtidigt, inte gott!
jaa vad ska jag skriva, livet leker, det är måndag, jag är ledig, fotbollen startar idag, ikväll ska jag träffa panda och lousie.
nyss krattade jag upp massa gräs på gräsmattan hur många17 åringar gör de lixom, hmm typ 1 på miljonen, känner mig som en bonde.
PUSS

varför rubrik?

Hola!
idag har jag typ övningskört, klippt gräset med en sån här stor gräsklippare på hjul, haha fattar ni vad jag menar? sen har jag varit hos farmor och ätit med släkten och sen övningskört lite mer, och nu ikväll har jag kollat på den nya wallander (kuriren tror jag den hette). jätte händelserikdag ... not.
imorgon ska jag nog iaf träffa lite vänner igen efter sisådär 2 och en halv vecka :D najs!

har fått reda på några i min släkt läser min blogg, nej nej fyy på er, det får ni inte! :P eller så får jag helt enkelt inte skriva för mkt privat i den, de kanske blir bättre? har inte så mkt mer att skriva förutom att jag vill gå på Harry Potter 6 NU!

PUSS

?

Ibland önskar jag att  jag var som du..


"Borta bra men hemma bäst, eller?"

Heej allihopa! nu är jag äntligen hemma! jag vet att de flesta åker bort imorgon och att jag blir kvar själv i den här lilla hålan, men jag ska ha kul iaf har jag bestämmt mig för. Har hört att lousie ska va hemma:D, elr? och eve :D säkert någon mer, så jaa då får jag väl träffa dom + att om jag har tråkigt någon dag kan jag ju alltid åka till Isak och Elin eller rensa ur garderoben.

men men hade bestämmt att jag skulle träffa soffe idag när jag kom hem, men tydligen inte. kanske missuppfattade henne, men de vore ju bra om du kunde svara på mina sms iaf??  aja hon drar imorgon så henne får man väl inte heller se på en vecka nu, de va faktiskt lite därför (om jag ska va ärlig) som jag åkte hem idag, annars kunde jag gjort de på onsdag med min syrra,eftersom hon kommer efter då. men men "jag é inte bitter" som sagt. kanske lite eftersom jag inte får träffa henne nu. men sluta tjata om henne tänker ni nu, såklart har jag saknat er andra precis lika mkt, bara de att jag har haft telefonkontakt med sofia :D aja see you all later :P

ni som är hemma denna vecka som kommer kan ju höra av er om ni vill PUSS <3

Ledig pga. regn!

Heej!

vaknade nyss kl halv 2, inte okej. bröjar dagen med äta en mockruta och en toscabakelse och att dricka ramlösa med citronsmak, inte okej det heller. men iaf pappa kom och väckte mig imorse typ vid 7 och sa att de spöregnade och att de inte var någon idé att stå ute och skrapa och måla staket, SKÖNT! imorgon åker jag till leksand och kommer tidigast hem på måndag. nu ska jag gå o kolla på michael jacksson som kommer att hyllas på tv4 hela dagen ;)

PS. bloggandet kommer itne bli bättre medan jag är i Leksand ;) DS.

Lite bilder från Leksand under tidigare år :D







GLÖMM INTE, att efter regn kommer solsken :D Simma lungt!

Trött? nejnej vad är det för nått?

godmorgon alla! vi tjejgänget va hos samuel i marielund igår igen :) de var riktigt kul och vi tog en taxi hem vid 5, jag var då hemma halv 6 och kom isäng 5 min senare. nu på morgonen alltså kl 11 drar min pappa upp mig för att min syster kommer hem idag, fick reda på att planet typ är försenat några timmar och landar inte förrän typ kl tjugoöver 7. värt! vf är jag uppe nu egentligen??? Jo juste för att min pappa väckte mig!

Good bye


ni MÅSTE bara se det är, jag dör :O

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article5451568.ab

återigen DÅLIG uppdatering!

okej förlåt! MEN jag har tröttnat på att blogga, på att gå in på facebook, på att titta på bilder och på att lägga upp bilder på bilddagboken. är detta positivt eller negativt? kanske ett tecken på att man håller på att bli vuxen?haha.

iaf jag mina dagar går ut på att snyta mig, hosta, jobba, jobba, jobba, sova, och äta. visst har jag ett roligt liv? blir bättre om 2 dagar, skönt!. på lördag kommer min syrra hem för er som inte visste det, och jag har bara 3 nätter till som jag får sova i hennes säng :/. så efter lördag är det alltså frid och fröjd i familjen Östermans hus igen.

har inte så mkt att skriva om, men jag har just hållt på med en överraskning tills på lördag, eftersom jag vet att min kära syster läser detta kan jag tyvärr itne säga vad det är, men de är iaf klart nu. sen så städade jag rummet igår, mamma har hjälpt mig lite med möbleringen så nu trivs jag lite bättre där inne iaf.

mina mamma är typ värsta modedrottningen haha, de är typ hon som säger till mig vad som är mode och inte, och om jag kan ha vissa färger ihop och inte, jag vet de är fan pinsamt, fast jag tycker faktiskt  att hon lyckas bra me de hon gör. jag menar, varje ny människa som kommer in i vårat hus är alltid lika impad på hur fint och modernt vi har det. visst huset är ganska nytt tänker ni nu, men de finns faktiskt dom som bygger nya hus men ändå inte har så "jättemode". iaf just nu har vårt hus förvandlats till rosa. hela huset består ju typ av vita vägger ( och fototapeter) men alla saker är rosa. typ som soffakuddarna, filtar, alla ljus (vilket är väldigt många) mattor massor av rosa orkideer överallt, dukar på borden och gardiner, jaa ALLT. t.o.m disktrasan och diskborsten och diskmedlet, vet inte om de är meningen men lite kul är de ju iaf :D

nu blire dusch och sen TV. see you <3

dagens låt :)

onsdag men ändå tisdag

okej, förlåt allesammans! jag skulle skriva lite här idag om min dag och lite andra djupare saker, men jag har inte haft tid. har städat mitt rum och sen kom jbe hit och vi var ute o gick i c:a 1 och en halv timme. jag var till tandis idag iaf, han sa " Om du ska fortsätta såhär Johanna så blir jag ju arbetslös" ta det som ni vill, för mig var de bara positvit ;) no hål and allting var perfect! ;D kanske bättre uppdatering imorn, eller idag fresten. fast etfer natten då förstås, så ja, bättre uppdatering efter natten!
God Natt!!

RSS 2.0