hej bebisar

ursäkar min frånvaro! många klagomål, förlåt!

så vad har jag gjort sedan sist? hmmm, haha kommer inte på något!
JOOO JUSTE! jag har ju varit på musikal :D Leva livet som jag fick i present av min syster!
såå jaa numera är jag förälskad i Linus Wahlgren.. igen! när jag var på grease blev jag också det.. suck!
Måste han alltid få dom underbaraste, sexigaste rollerna? DÖÖÖR!

på onsdag ska jag bli sminkad av EVE, ska bli kul :) har längtat efter det i tre år och nu när hon ska ha slutprov i smink eller nått (?) haha, får jag äntligen komma dit!

På lördag skriver jag högskoleprovet också! mindre roligt dock..

ha det bäst baybisar!

PUSSEN <3

21 mars

hello!

Helgen har varit funny! i fredags var jag hos sofia med lovisa till kl. hmm halv 4 kanske? somnade iaf halv 5! igår på dagen var det födelsedagsfika för amanda och louise, mycket trevligt. På kvällen klassfest också mycket trevligt! tog 6 bussen hem imorse så har varit som en zombie hela dagen. Karin gjorde mig även sällskap en stund genom att ta en promenad och gå hem med mig! den ni!









tooodels

kammade hem ett MVG i filmkunskap också! very nöjd tjej! Fick VG på Kuba uppstasen som jag höll på med i år (mindre nöjd), glad att jag inte fick ett G iaf!!

Pappa har köpt lösgodis och B&J (half baked)... HEJ TJOCKA ARMAR TILL STUDENTEN...!! -.- men asså ärligt, en b&j kan man ju inte bara stå emot??

juste idag föds min bebis i "från vaggan till graven" SWEEET!


HEJ ALLA FAAAANS!!

ursäktar min frånvaro.. hemskt ledsen!

under tiden jag har varit borta har jag hunnit skaffa månadskort på friskis och tränat hela 2 ggr, 100% utnyttjande av kortet än så länge alltså! HELA 500 kr kostade det. 500 för ett månadskort och 1000 för ett säsongskort, men nej tänkte betala 500 varje månad ist.. är man tajt (tät) så är man, eller hur soffe? :)

för övrigt är det ganska lungt i skolan just nu, vilket är underbart! och i helgen händer fin fina grejer, kalas för A & L, kanske även en liten klassfest också, lite problems rajt nao så vet inte hur det blir med den saken! de flesta "klassens" är valda nu också, kan säga att det är KAAOOOZZZZ!

dagens citat: "Den kloka kvinnan blir glad när hon anses vacker. Den vackra kvinnan blir glad när hon anses klok." - Selma Lagerlöf.

PS. hår på armarna innebär bra blodcirkulation... så det så!


kanino

hihihihihi vet ni en sak?! inatt fick jag karin att sitta kvar vid msn i 2 !! *stolt*
shit vilken påverkan och inflytande jag har på den människan alltså!! sjukt!

men jag älskar dig ändå Darling!

PUSSSSS <3


vad var det jag saade?!!

Erik Saade är Sveriges vinnare i melodifestivalen 2011, vänta vänta vänta nu... VAD VAR DET JAG SAADE? Jbe, Karin och alla andra som aldrig har trott på min älskling.. SLÄNG ER I VÄGGEN!

här kommer ett litet citat ur Karins 18-års dikt som är skriven av JBe:

"Jossan var rolig och skämtade när hon ut en bild på ron weasley lade
Även om jag personligen tycker att man inte har mycket att säga om man gillar killar som erik saade"

Lägg gärna märke till nästa sista raden, "även om jag personligen tycker att man inte har mycket att säga till om man gillar killar som eric saade", åhåhåhå är så nöjd!

Karma is a bitch... skrattar bäst som skrattar sist!


i want you to take over controll

japp, då var vi där igen då! tillbaks på ruta ett!

klockan är snart ett och jag sitter och pluggar... har varit hemma hela dagen idag också, men ändå inte pluggat!
varför jag har varit hemma är en annan femma (jag försov mig, shhh!)!

men nu ÄNTLIGEN ska jag försöka sova.. börjar inte förrän 11:20 så några timmar sömn lyckas jag nog skrapa ihop iaf :D

PUSSSSSS

internationella kvinnodagen!

japp, den dagen är det idag! vilket innebär att man ska vara snäll mot alla kvinnor! jag såg en statusuppdatering på facebook som löd: "På tisdag den 8/3 är det alla kvinnors dag. Posta detta på din status om du också är stolt över dina 364 dagar!" Denna kille har missförstått allting... KILLAR HAR INGEN EGEN DAG!!! SYND!

aja över till annat! Kryssningen var najs, sov till halv 4 idag = no skola för mig! ojojoj undrar hur det ska gå för mig med alla dessa skivor som kommer du i slutet på april.. inte långt dit alltså! skolan blir ju lidande! men än så länge har det gått bra iaf!

anledningen till att jag sitter uppe 01:21 på en måndagkväll är för att en kille in min klass tvingar mig att jag ska läsa hans inleding på en religions uppsats som skulle in senast måndag! nu är det tisdag! bra jobbat där! men jag ska vara en snäll tjej idag, och göra honom en tjänst ;D

Pusssss <3

mvg-barn?

Nej skulle inte tro det! MEN någon fick MVG i kursen "idrott för tjejer" idag... nämligen jag! AS nöjd! får jag mvg på min Pippi Långstrump uppsats får jag även mvg i filmkunskap ocskå! men en uppsats om pippi säger ju mkt... eller?

Imorgon kör vi all in på studentkryssningen!!!

Lovelove!


torsdag

Det börjar närma sig studentkryssningen!

idag har jag varit hemma! kändes som en ovärd dag så jag strunta i att gå! inte bra jag vet! istället har jag testat en ny ansiktsmask :) hehe så nu glänser hyn, det vill man ju inte!! jag har även kommit långt i min religionsuppsats, snart klar, kanske bara en halvsida kvar!

snart är det middag! as hungrig! Louise blunda nu, för det ända jag har ätit idag är tre glassar :O det blir ju lätt så när man är hemma! uuups! hata mig inte! bättre än tre bananer iaf kanske?!
PUSSSIPUSSSSI

bjuder på lite bilder för det var plusgrader idag!






onsdag 2 mars

Heeej!

Idag hade jag prov i psykologi. Det handlande mycket om fobier så det var ju ingen match för mig! haha nejdå! men provet var inte så stort och det gick bra, så jag är nöjd!

Just nu sitter jag och skriver uppsats, typ min 50000000 uppsats i mitt liv. Jämför Jehovas vittnen med Hells Angels, låter kul va?

I helgen ska jag och mina brudar på studentkryssning, har ingen aning om vi ska till Åland eller Finland men det spelar inte sån stor roll. Det är en 24 timmars kryssning och det ska festas rejält! Tagga nu alla otaggade människor, eller umgås lite mer med Malin, då kan man inte bli annat än taggad!

Så om en månad idag är det även högskoleprovet som gäller för mig... det är nämligen den 2 april!

26 mars ska jag även på musikalen "Leva Livet" med min kära syster, det är en födelsedagpresent från henne till mig, Då ska jag nog även köpa löshår som jag ska ha på studenten, woop woop! Kul med lite roligheter att se fram emot!

Det var allt! Pussiss <3

Here we go again!

Hejsan hoppsan!

Efter mycket "om" och "men" så tänkte jag börja blogga igen :) *inväntar jubel*
Det är tre månader kvar till studenten PÅ PRICKEN! Och någon är VÄLDIGT taggad!
Så nu tänkte jag börja blogga igen för att minnas dessa tre månader som jag hoppas kommer vara underbara, massa studentskivor, fixande och trixade! Mycket skoljobb också, men eftersom det är mina sista tre månader i skolan så känns det rätt okej ändå! Måste ju minnas hur det kändes att gå i skolan också!

Så jaa, kommer väl skriva mycket om uppvärmningen inför studenten, mycket som händer i skolan, mitt liv och samtigt mycket tankar! låter bra va? IGÅR FICK JAG MIN STUDENTMÖSSA OCKSÅ! :D

såå jaa HERE WE GO... AGAIN!


RSS 2.0