bloggtime!

Hola señoritas!
är i skolan. just nu har jag lunchrast. sen har jag bara en lektion kvar (historia) :D just nu är jag typ själv i korridoren, eller själv och själv, det är ju flera här, men dom känner jag knappt, sen har jag ju min fru (malin) som ligger och sover i mitt knä, det ser nog jätte mobbat ut, men varmt blev det iaf! ;) så vad passar inte bättre en att blogga nu lixom?

Imorog har jag prov i svenska på antiken. det är as mkt plugg och as mkt att läsa. så jag och några i klassen ska stanna kvar ett tag för att plugga tsm. vilketr i sin tur leder till att jag missar årets sista fotbollsträning :( men de skull evara ett kort möte på en kvart vid sju, så jag åker nog dit då ett tag om jag känner att jag har tid. sen ska jag nog lägga mig tidigt eftersom jag alltid somnar efter 2 om nätterna!
på fredag har jag även engelska redovisning för några chineser och midsommar i sverige och då ska jag även springa 1 mil på tid. Intressant att veta va? Neej jag vet, men vad ska jag göra då? kanske vore bäst om jag avslutar detta inlägg nu!

OBS! Överlycklig att mariette gick vidare i idol igår =) hurra! bjuder på en bild också!


Saknaden är stor!

Idag är det den 29 september. Uch, 29:e är inte ett roligt datum. I 9 månader nu har jag bara tänkt på dig varje månad den 29:e. Eller tänker på dig gör jag ju varje dag, men det blir mycket mer just den 29:e. Just kanske för att du lämnade mig/oss detta datum. Åå om du bara visste hur saknad du är, hur mycket du kommer och går i mina tankar varje dag, hur ledsen jag är att det slutade såhär. om några dagar är det ett år sen allt helvete började, och jag ångrar för varje minut som går att jag inte tillbringade all min tid med dig in i det sista! saknaden kommer och går i stora vågor hela tiden och i år kommer det att bli den första julaftonen utan dig!? What? en julafton utan farfar, vad är det? du som älskade julen, åååååå jag blir så ledsen! Julafton är även den dagen då jag såg dig senast, och de kommer ju alltid att finnas kvar i mitt huvud. varje julafton kommer jag att tänka på det. kul jul! helgen som var nu, så var jag mickan farmor och pappa ute och plockade svamp, det som du älskade. dagen efter fick vi även Max med oss också! Du skulle ha älskat det! och den 17:e oktober är det dop. ett dubbeldop för både Isak och Elin. Elin som du aldrig hann träffa, fast som kanske du lever vidare i nu? "Drömmen om Elin", du vet? åå jag hoppas du ser oss därifrån du är nu, och jag hoppas du kan läsa mina tankar och allt jag skriver, för nånstans finns du, det vet jag! Idag är de också 3:e gången jag lyssnar på "ta mig till havet" sedan din begravning! Tänkte att du kanske ville höra den igen, efetrsom  det var en gammal favorit? På torsdag kommer du upp på bild på våran almenacka också, aaah, det som du skulle vara med och se juh!

Jag Älskar dig Farfar, och jag vet att vi ses snart! <3


hos frissan

Halloj!
idag har jag ju varit ledig :D och min lediga dag har jag spenderat hos min frisör. shit det behövdes verkligen en rejäl klippning av mitt hår. jag skämdes när jag satt där, håret var så jävla fult och grått och råttfärjat, men nu är det mycket bättre och äntligen lite liv i håret igen!

nu snart om typ en halv timme ska jag och mickan dra in och kolla på "allt för min syster" på bio. det är premiär. och mamma har fixat biljetterna! kanske för att hon vill att vi ska ställa upp mer för varann?? vad vet jag.

sitter och lyssnar på en liten låt, så här kommer den ;)


No bad update!

haha nu är det andra gången jag bloggar idag, är jag innte sååå bra? :)
iaf, eftermiddagen spenderades med malin louise daniel simon och sofie på storken. även rasmus tog en sväng förbi också, asså shiit vad jag garvade haha, vissa i klassen är bara såå sköna ibland ;D det gillar vi (y)

nu har jag varit på träning, sen kollat på idol och sen på efterlyst. haha är det bara jag som har hört om de där rånarna som kom undan med typ över 100 miljoner kr?? haha jag tycker det är fett coolt och är faktiskt väldligt imponerad av dom, faktiskt, haha första gången jag tycker nån rånare gör nått coolt. SHIIT vilken blåst brud tänker ni nu.. men grejen är att dom gjorde allt så jävla bra, och allt måste ha varit planerat i minsta detalj, poliserna står bara som frågetecken, ahha sjukt kul om ni frågar mig.

Gissa vad som hände nyss då??? Jo, jbe frågade mig på msn om jag hade kollat på min mobil nyligen. jaa svarde jag för, det hade jag ju. haha hon dampade sönder. för hon hade tydligen skickat ett sms och frågat om hon kunde komma hit. okej tänkte jag, sen så nu undrade hon om hon kan komma nu.. kl är lixom snart 23. och hon hade tänkt cykla ända hit ut nu!? what?! men faktiskt är det roliga att det är BARA jbe som skulle komma på en sån grej, lixom vissa av mina andra kompisar orkar knappt cykla hit på dagen då det är ljust ute. aja så nu är hon påväg, hon borde typ vara här när som helst.  För tillfället sitter jag i morgonrock i garaget, så hon skulle knacka på här, sen beger vi nog oss in och snackar lite och tar oss en kopp te. VI ÄR JU LEDIGA IMORGON OCH PÅ FREDAG!!

PUSS PÅ ER <3

japp, och här har ni henne, hon med den lite annorlunda stilen och de roliga rösterna i huvudet =)


Guten tag!

Hallo alla Jossilovers!

sitter i skolan och kom på att jag faktiskt har en blogg ju. så vf inte skriva lite?
snart ska jag på Historia lektion, vi håller för tillfället på med kalla kriget, det låter väl spännande va?
efter skolan ska jag  gå och fika på storken med lite friends! naaaaaaaaaaaaajs. jag är SÅ sugen på en bisqvi :D ahah tjockis jag är....
hmmm vad ska jag skriva nu.... om typ en timme har jag heeeeeeeeeelg, fatta najs!! så då hopåpas jag att  vi ses ikväll gott folk, efter som man kan sova hur länge man vill tomorrow.!!

seeeee you! kiss & hugs  ( jag driver)

krokodiltårar

Ja, det var det rätta ordet! Jag fattar inte vad som har hänt med mig! Jag är jätte känslig för allting, och då menar jag verkligen jätte känslig... igår satt jag och kollade på "I taket lyser stjärnona" med mamma och mickan. Jag har sätt den förut på bio så jag visste vad som skulle hända, jag har tom läst boken, men ändå är det jag som sitter och råbölar hela filmen igenom. PALLA!! Ja, och vem är det då som vaknar med kinesögon dagen efter då? JO JAAG! sen är de andra saker i mitt liv som kommer djupt in på mig just nu, jag bara orkar inte. ett liv där man bara gråter för allting, vem vill ha det?

Iaf, idag kom jesse hit och vi tog oss en liten promenad nästan ända bort till Äskelunda. senare drog jag på kalas eftersom min kusin fyllde 6 år. sen har jag övningskört lite också. funderar på om jag ska beställa en inteniv kurs i mora under sportlovet nu, innan det blir försent.

sitter och lyssnar på när robin bengtsson sjunger " girl just wanna have fun" på youtube. jag älskar hans veriasion av den. så här kna ni lyssna på den om ni vill =)


hemmadag

idag har jag varit hemma!

det blir ett snabbt inlägg för jag pallar inte!!
det blir nog iaf inget deppinlägg eller va det var ja och skulle skriva. dels för att fel mäniskor tar åt sig dels för att jag har bättre saker för mig än att läga ner extra energi på dom jag stör mig på. så det blir tyvärr inget.
jag har pluggat lite matte nu och jag är as bra! asså verkligen as bra! har typ alla rätt på allt! :D nu ska jag gå och städa mitt rum och toaletten, eftersom det tydligen var min uppgift idag!
buder på några bilder, så bloggen ser lite najsare ut! PUSS

bilderna är från när jag ylva malin och syrran bakade lite :D

             

Jag försöker vara råseriös haha!

 


snabb inlägg

hejhej! känner att jag har en väldigt dålig uppdatering om mitt liv! så jag tänkte blogga lite nu eftersom det är 10 min kvar till matten börjar. på fredag har jag matteprov så jag måste verkligen plugga matte tills på fredag!

hmm, vad ska jag skriva, nångång under denna vecka komme rjag att lägga ut ett dampinlägg, eller knakse mer ett deppinlägg, ibland blir man ju bara så trött på allting, fast denna gång handlar det faktiskt om min underbara (inte ironi) kompiskrets.. så håll ögonen öppna, folk brukar ju tycka sånt är intressant!

jag ska nog åka hem efter mattelektionen, eller jag ska nog äta först, för jag har ont i huvudet och halsen. Kul att ingen i min klass tror mig. bara för att jag spritar miuna händer tjugofyra sju betyder inte det att jag inte kan bli sjuk.. aja hoppas det inte är så jätte allvarligt. SEE UUU ALL!!! <3

Medea suger!

Japp, så är det faktiskt! Jag håller på att läsa "Medea" som är en bok som handlar om antiken i Grekland. kul va? vi ska diskutera den i klassen imorgon och grejen är att jag fattar inte vad det är vi ska diskutera, för jag fattar ingenting! men men snart är den utläst!

snart är det träning också! ska bli skönt att springa lite i den här höst solen!

här får ni min personliga favorit från IDOL 2009! JAG BARA ÄLSKAR HONOM!


13 september

Hallo alla brudar!

orkar tyvärr inte skriva om helgen nu, men jag LOVAR att det kommer. Kan säga att jag sovit 12 timmar sedan natten från torsdag till fredag, och vad är det nu? Jo snart natten melln söndag och måndag. Ja, så man kan ju säga att jag verkligen tagit tillvara på varje timme!

Iaf vinst idag mot Heby (3-0) vi var as bra, typ som Barcelona och jag gjorde första målet! :D ett riktigt Zlatan mål hörde jag från massor i publiken, så det var kul :D

nu snart ska jag äta, sen blir det plugga in ett typ "tal" som jag ska hålla för klassen imorgon, kul att min grupp tror på mig... NOOT! jag ska prata om skolan iaf :S

PUSS på er <3

HEJ ALLA FAAAANS!!

Mallan häär jaaao! Gästbloggar lite här, vet inte vad man skriver då?
Vi sitter i skolan och johanna och jag tog initiativet för en halvtimme sedan att hämta våra kära datorer.. ajaj hoppas vi inte blir faast. vi måste vara duktiga och vara med på lektionerna!

Simpaaa har skaffat blogg, han kommer skriva om bilaaaar! läs den!! (INTE) :D:D
ensparkiansiktet.blogg.se  heter han iaf!

Kommer nog gästblogga någon annan gång, då jag har något bättre att skriva, ska även passa på att göra reklam för min härliga blogg :) Malizz.blogg.se LÄÄÄÄÄS!!! :D:D:D

PUUUUUSSSSS!!! <33333333



Här är våraaan låt, min och jossans :):):)


"kom igen jossan, bättre uppdatering"

Rubriken är en kommentar jag fått från ett fan av min blogg, har ingen aning om vem hon är, men hon knaske har rätt, så nu får jag ta mig i kragen! (ett skämt, kommentaren är från min kära vän panda!)

Iaf idag har jag gjort EKG, fattar ni EKG lixom. för er som inte vet vad det är så är det en grej som man ser hjärtslagen med. iaf, allt såg bra ut, bara det att mitt hjärta slog några extra slag i minuten och tog sedan ett uppehåll, okej? det var ingen fara iaf sa han.

nyss kollade jag på idol, åhh det är verkligen mitt favvo program, och gissa om det var tyst i huset  i reklamerna.. svar neeej! jag och min syster försökte överrösta varandra för att visa vem som var bäst och vilken låt man skulle sjunga om man var med där själv. jag kom fram till att jag nog skulle ha sjungt "someone watching over me" med Hilary Duff (elr hur hon stavas).

Nyss kom min mamma hem med kräftskive hattar, hakklappar, underlägg, en kräftsol, och andra kräftsaker. 12 st köpte hon och det gick på typ 270 spänn. okej, sa jag. vi blir nog fler en 12 men men man kan ju turas om. men 270 spänn va väl lite att ta i?, sa jag. nej du är värd det sa hon :) haha nu ligger man på plus, har ingen aning vf men jag tror jag la mig på minus rätt fort..

nu ska jag dusha, sen kankse att jag uppdaterar mer nu eftersom jag fick en dator idag i skolan. sabbade ju den gammla i februari.

PUSS på er!!


3 september

HOLA!

Mina tre små grisar är på camping eller nått sånt, i Fjällnora! i realy hope they have fun! :D

har inget att skriva, men anledningen till att jag gör det endå är pga. att jag har väldigt många kompisar som just nu håller på att ta körkort eller precis har tagit körkort, och kanske för att jag själv håller på att ta körkort! aja kom till saken tänker ni nu. Saken är den att här kommer en lite äcklig vidoe som är VÄRD att se! visst man blir rädd och kanske inte så tänd på att köra längre. Men jag kanske lägger upp filmen här jsut för att det inte ska hända mina nära och kära :) så ta en titt och kör försiktigt! haha låter som en morsa (jag vet) men här kommer den. PUSS


Samhällsjuridik!

Faktiskt ett riktigt roligt ämne! Boken suger däremot! men det är jätte intressanta lektioner, och faktiskt blir jag bara säkrare och säkrare på vad jag vill bli! tummen upp för det!

anledningen till att jag berättar om mina samhällsjuridiklektioner är för att jag har prov i det imorgon! så därför kommer min kväll tillbringas med SHjur boken!

Idag "flyttar" min pappa också, till Östhammar tror jag det var :O han kommer att komma hem i slutet på novemeber eller början på december. såklart kommer han atyt vara hemma på helgerna också! men kan täka mig att de kanske kommer att kännas lite som om man har skilda föräldrar (på lossas) eftersom jag bara kan träffa han på helgerna.

Nu blir det plugg! PUUUUUUUUUSS


RSS 2.0