2010 here we come

hello everybody!!

vill bara önska GOTT NYTT ÅR!! <:D     drick inte för mycket nu ungdomar



1 år

Idag är det 1 år sen farfar dog. 365 jävla dagar sen! För ett år sen idag satt jag mickan och mamma på en strand på andra sidan jordklotet, vi var i Brasilien. Både jag och mickan med solbrillorna på i högsta hugg, några timmar innan hade pappa ringt. Jag kommer ihåg att vi låg och drog oss lite sängen och att mammas telefon började ringa. Jag visste precis vem det var och vad han skulle berätta. Jag kommer ihåg att jag tänkte "Det är jag som måste svara", så jag slipper höra mickan eller mammas : "mm, aa okej, men ta han om er nu... och blablabla". Jag behövde lixom höra det från någon hemma i sverige för att det skulle kännas verkligt. Egentligen vill väl ingen att de ska kännas verkligt. Men i det ögonblicket var jag så väl förberedd, jag kommer inte ihåg så mycket från samtalet mer en att rösten jag hörde sa "han har gått vidare nu".

Det blev en sorgsen dag och vi la oss på staranden. Jag låg hela dagen under ett parasoll och stirra ut mot havet. Kollade på alla människor, alla båtar som låg borta vid horisonten och på... på absolut ingenting. Ni vet när man bara stirrar och stirrar fast på ingenting? Man har lixom fastnat med blicken. I alla fall, när jag låg där och stirrade på ingenting så kom det en kille, i 20 års åldern kanske, fram till mig. Han höll upp en stenplatta, eller ni vet sån här vitplatta som man lägger som golv eller har som vägg i ett badrum? I alla fall en sån tog han fram och började måla med oljefärg med sina magiska fingrar. Jag sa lite oförskämt "no thank you" och vände bort mitt huvud. Han satt kvar och fortsatte att måla. Men fattar han inget tänkte jag, jag sa ju att jag inte ville ha den. Han satt kvar och fortsatte måla och till sist började tavlan att likna någonting. Killen hade målat (med bara fingrarna) en strand, en solnedgång, ett litet hus på en strand med en lååååång tarappa upp till det lilla huset, en segelbåt som hade strandat, palmer och massa små små detaljer. Jag tyckte att bilden sa mig nånting. Jag, mamma och mickan kom på att det är ju just där farfar håller till nu, på en strand långt långt borta! vi MÅSTE ju bara köpa tavlan! Det gjorde vi också, vi tackade så mycket och ingen blev gladare en killen haha.

På kvällen gick vi ut och käkade. Efter det gick vi tillbaka till hotellet och snodde några vacka rosa och ljusgula stora blommor. Jag, mammma, mickan, mormor och morfar, tog några stycken och gick sen vidare ner mot havet. Där gick vi i till knähöjd ungefär och sedan skänkte (stavning?) vi en tanke på farfar och kastade fint i blommorna i havet.

Idag, ett år senare, ska jag och hela släkten på pappas sida ut och äta. Vi ska gå ner till graven och tända ett ljus. och sedan gå och äta på "le park" det blir nog mysigt.

Ha det bra! PUUUSS


26 december

Hallå allesammans och god fortsättning :D
har alltid trott att man ska säga det efter nyår, men tydligen inte!
glömmde önska alla en god jul, men jag hoppas att ni fattar att jag såklart önskade er alla det! (fast jag inte skrev det) iallafall här kommer lite julklappar som jag fick :)

* pengar
* kläder
* presentkort (på hela gränby)
* en platt TV
* med vilda getser (ett spel som liknar med andra ord)
* ett spel om man har tjejmiddag typ^^ (kanske kan användas på nyår?)
* underkläder
* smycken
* en film
* underställ
* biljett till musikalen hairspray
* en lock&plattång i samma grej, nån som fattar?

fick säkert nånting mer, men som jag förtillfället har råkat glömma bort! iallafall så var jag på mellandagsrean idag, och jag böt ut mina underkläder till andra (lite snyggare) underkläder, lite dyrare var de också, så fick lägga till lite, men nu sitter det perfekt haha! sen köpte jag ett nagellack, ögonskugga, läppstift och ett par skor. måste tillägga ATT INGET JAG KÖPTE VAR DET REA På!

Idag är det 5 år sen tsunamin svepte in över stränderna i asien. för 5 år och 1 dag sen hade jag aldrig hört talas om en tsunami, och för 5 år sen imorgon skulle jag ha lyft i ett plan påväg ner till Thailand. om jagh ar gjort det 2 dagar tidigare, undra om jag hade firat jul med alla jag firade jul med detta år? eller undra om jag ens hade firat jul överhuvudtaget?? kommer ihåg att min lärare Micke ringde hem till oss och grina i telefonen. han hade inte vågar ringa för han trodde att vi redan hade åkt iväg och var sååå orolig! aja tur hade vi iaf!

mormor & morfar och farmor är här på middag, så jag kanske borde gå och vara lite social med dom nu :) PUUUUUUUUUUSS


fri som en fågel

jaa, idag har jag faktikt fått mitt efterlängtade jullov! vet ni? det är helt sjukt, men nu har alla 2:or på fyris och på alla andra skolor gått hälften av sin gymnasie tid. detta innnebär att vi bara har hälften kvar. + att många säger att trean går fortast! och det tror jag faktiskt på, då ska man göra så jväla många roliga saker så vårterminen kommer bara flyga iväg. efter skolan ja vad ska man göra då? faktiskt, sen carro kom hem från USA har hon inspirerat mig om att åka dit och vara aupär (elr hur de stavas). helt ärligt har jag faktiskt aldrig haft en tanke på det, jag vill ju lixom resa runt i världen och se allting, men faktiskt låter de jävligt kul, och hon säger att det är de bästa året i hennes liv, och att hon inte tagit ett bättre beslut. problemet är bara ENGELSKAN! men vet ni, hon sa att alla sög på engesla ibörjan, hon själv hade bara läst engelska A och var nästan bäst, såå jaa de kanske kan funka :D

iaf nu känner jag mig fri, jag har inget jag egentligen behöver göra på 3 veckor! vill jag sova en hel dag så gör jag det, vill jag vara uppe hela natten så är jag det.. det är det som är livet eller? inte behöva känna att man har typ fotboja och bara kan åka mellan skolan hemmet och gympaslen.....

imorgon ska jag också åka inte till stan och kolla lite på resor. vi ska ju nämligen boka i slutet på januari. funnybunny=) jag har även köpt julklappar idag, en grej passade inte så måste byta den imorgon.

" Say I´m a brid (flaxa med armarna), Say I´m aaaa biiiiiiiiird (flaxa med armarna)... någon som vet vilken film? helt underbar iaf, och det är lätt den bästa/romantiska/sorgligaste (jaa allt) scenen på hela filmen. filmen börjar på "the" och slutar på "N..... book"

see you allesammans & God Jul!! (för visst kan man börja säga det redan nu?)


2009-12-14

Hola amigos! idag har jag varit hemma, jag har typ skabb! har inte kunnat sova på hela natten för att de har kliat på hela kroppen... okej inte skabb men jag fick typ en allergiskreaktion eller nått??
iaf har inget roligt att dela med mig av, mer än att jag o min familj var på luftslottet som sprängdes igår, den var goodie. så nu tänkte jag dela med mig av lite bilder om är tagna under sommarn/hösten. Några är även från Brasilien, åå jag vill vara bruuun!, varsågoda!

FLER BILDER KOMMER SENARE!


luciacupen

jarrå, imorgon kl 8:40 är de samling, jag är så HIMLANS taggad....

Erik vann idol iaf, spelade faktiskt inte sån stor roll för mig detta året vem som vann (dålig mening i know) erik tyckte jag dock gjorde finalen lite lite bättre än calle. även fast calle har varit min idol sen adution (elr hur det stavas)^^ PUUUUUUUUUUUUSS

 

Anna-dagen

Idag har alla Annor namnsdag, vilket innebär att jag har det och typ resten av hela världen!
Jag heter Anna JohAnnna (väldigt fantasifullt jag vet) kan man lixom inte bara klämma in ett litet Hanna där imellan också? =) Iallafall Anna JohAnna, borde inte det betyda att jag har dubbelnamnsdag? Joo, det tycker jag! och vad har jag fått idag? nää juste ingenting! men men lika glad är jag en då :) det är ju jul snart, och då kommer tomten :D

är snart klar med min uppsats som ska vara inlämnad på fredag, vilket är väldigt skönt! och vet ni en sak till?? jag fick MVG på samhällsjuridiken, WOOOOOOW jag är bäst, Sveriges nästa och bästa domare? who knows who knows?? efter fredag har jag bara 2 prov kvar jiiihoooo, sen är det looov. ganska taskigt att ha två prov sista veckan tycker jag dock, men vad kan man göra åt saken?? INGENTING!

kolla på bonde söker fru också! fan vad lack jag blir på alla bönder, så jävla knäppa och konstiga! programledaren: jaa, vad säger du nu då Roger? har du fått kännslor för nån än? Roger "orangehair" Töntsson: njaa man vet aldrig, men alla dom har fått det för mig iaf!HMMM JAA?? det är väl dom enda i världen!!??

känner att inlägget är påväg att spåra och bli alldeles för långt! så GOD NATT!


tänd ett ljus och låt det brinna..

.. låt aldirg hoppet försivnna, det är mörkt nu! men de blir ljusare igeeeen! tänd ett ljus för allt du tror på, för den här planeten vi bor pååå, tänd ett ljus... för jordens barn.. domdomodmdom domdomdom domdomdomdom domdomdomdomd domomdodm domdomd domdomdomdodm!! jag såg en stjärna falla det var i natt när ingen såg, jag tror jag önskade.. att du var nära. men för en minut sen fanns den en sekund sen försvann den var det bara jag som såg? på radion sjöng dom om fred på jorden, jag ville trrooo dom slitna orden (hahaha va? snacka om att jag inte kan texten)

jaa så kul kan man ha på samhällskunskpen, klart man hellre sjunger jullåtar än att skriva om konflikten i Afghanistan.. right?

halllllllå

idag började jag kl. 10:00 med matte! sen så slutar jag 14:25 mm. sen ska jag hem och käka lussebullar som jag bakade igår och sen ska jag sova! längtar!!

sen har jag faktikt kollat på hela mysteriet på grevehom  för ett tag sen och igår kollade jag klar på twilight. faktiskt så blir den bättre o bättre för varje g¨ång jag ser den och jag blir faktiskt mer intresserad av att se new moon nu :D sen så skulle jag även vilja se luftslottet som sprängdes ofc!

min blogg suger jag vet! jag har ingenting att skriva om, ingenting händer i mitt liv, eftersom jag typ inte har något!  SÅ NUU, ANONYMA TILL ICKE ANONYMA VAD SKA JAG SKRIVA OM I MIN BLOGG??  alla svarar tack!



lördag

gårdagen tillbringades hos issa med alla girls utom amanda! japp japp, jag äter kardemumma! erik o calle är i final i idol. de visste ni väl redan? vilka ska på fotbollsträningen imorn?

RSS 2.0